Miért csinálják ezt a fiúk?
a fiuk ilyenek. :D ne vegyel rola tudomast.
mast tenyleg nemtudok tanacsolni.:/:p
20/l
mert jó megnyitási pont a pöszeség.
valamint erőteljesen kalibrálni is lehet vele téged a jelek szerint.
magyarul odamegy-
1.meghallja hogy pösze vagy,megvan a téma.
2.elkezd kalibrálni,vagyis szóvá teszi a pöszeséged,te zavarba jössz,így a fiú kerül mentális előnybe.
3.a zavarba jövésed egyben azt is jelenti neki,hogy szabad a pálya,megnyílt a mentális rés,lehet fogdosni,közelebb kerülni.
mert jó fogdosni a se-gged.
szerinted mi másért?
Az én gimis koromban is ilyenek voltak. Nem értem, miért nyafognak a fiúk, hogy miért tartják a korabeli lányok őket éretleneknek... kétféle volt, az egyik az, amelyik még azért éretlen, mert 15 évesen megrekedt 8-10 éves koránál, és csak rajzfilmekről lehet vele kb. beszélni, semmi komolyabb témáról, a maradék meg a szimplán hormontúltengéses típus. Engem 15 éves koromban nem igazán tudtak érdekelni azok a fiúk, akiknek a legfőbb szórakozásai az alábbiak voltak:
-kérdezgettek minden csajt, hogy dugott-e már, hányszor, kivel, szopott-e már, ki tetszik neki, füvezett-e már, drogozott-e már, nem füvezne-e vele... nálunk mondjuk az évfolyamban csak egy taperolós barom volt hála a jó égnek, na, az sem nagyon folytatta a hölgy részéről az arcára mért jól irányzott saller után :D
-teli félliteres palackokkal dobálták egymást meg a táblát
-rohadt almát dobáltak a szekrény tetejére
-addig dobáltak mindenféle szart a plafonra, amíg az egyik kő le nem esett belőle
-a fél szünet azzal telt el, hogy egymást anyázták amiatt, hogy nem ugyanannak a focicsapatnak szurkolnak
-akit lehetett, hol "kedvesebben", hol parasztabban szekálták a hibái miatt (én főleg a stréber voltam, de volt, amikor a súlyom is előkerült... de volt, akit románoztak, mert erdélyi volt, k...ztak, mert volt pasija stb.)
-minden tanár, aki jogosan adott nekik szar jegyet, hülye köcsög volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!