Mit lehet kezdeni egy olyan emberrel aki bántalmazza a családját?
Mások előtt eljátssza, hogy ő milyen jó apuka. Az előtt is, aki látta már, ahogy üti a feleségét.
Aztán kialakul egy konfliktus és elveszti a fejét, ordibál, ököllel veri a feleségét, beleveri a fejét a mosdókagylóba, aztán amikor viszi orvoshoz, még ő mondja, hogy a felesége nekiment a szekrénynek.
Van egy 23 éves barátnőm, és így él. Mondtam neki, hogy dobja a pasit, de nem meri. A pasi arról se tud, hogy én ezeket tudom, pedig már nem egyszer láttam, hogy hajánál fogva húzza. Nagyon durva dolgokat csinál. De a barátnőm vakon bízik benne, hogy majd megváltozik. Nagyon szereti, de a válás meg eléggé macerás.
Meg fog változni az ilyen ember? Nagyon féltem a barátnőm :/
A gyereket nem bántalmazza fizikailag, csak ordibál vele.
De nagyon sajnálom, mert neki meg végig kell néznie ezeket. Egyszer amikor mentem a barátnőmhöz, a kisfiú ott ült az ajtó előtt, és sírt. Tudtam, hogy mi van, ezért elhoztam. Általában én vigyázok rá a barátommal. Nagyon szeretjük, és szerintem jobb helye van nálunk. Bárcsak a barátnőm is észrevenné, és elhagyná azt az állatot.
"Zárt osztályra kéne vinni az ilyet,"
A nagy túrót! Börtönbe, mielőtt megöl valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!