Hogyan tudnek megszabadulni ettol a tulajdonsagomtol?
Erre nincs konkrét megoldás. Ha a szitokszó kicsúszik a szádon, vegyél egy levegőt és ismételd el ugyanazt a mondatot káromkodás nélkül.
Én szimplán régiesebb szóhasználattal szoktam ezt művelni, mióta olvastam a manapság egyáltalán nem obszcénnek minősülő szitkozódásban bővelkedő Három testőrt. A környezetemnek is inkább nevethetnékje támad, mikor elhagyja a számat egy "Az ántiját!", "Kirilájzomát!", "A rézangyalát!", "Teringettét!", "Mordizomadta!", "Az áldóját!", "A teremtésit!", "Az istenfáját!", vagy ezekhez hasonló csodák. :D Még mindig fantáziadúsabb, mint egy "b*szd meg".
(szintén 14/L)
Na jó akkor ti fojtsátok el magatokban én meg addig kur.va anyázok egy jó nagyot
Én imádok káromkodni és akinek ez nem tetszik elküldöm a pi.csába
Szerintem figyelemre van szükség, légy figyelmes érzelmeidre, indulataidra. Az első lépést a jó irányba már megtetted, beláttad a dolog helytelenségét, a következő az legyen, hogy minden alkalommal eszedbe jut hogy ez nem a te jellemvonásod.
Hasonló dologgal küzdöttem én is valamikor régen, most már csak nagyon ritkán csúszik ki a számon, akkor azonnal eszembe jut hogy helytelen dolgot tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!