Van egy problémám amitől szeretnék megszabadulni? 15/F
A fiúk eleve kevesebb lájkot kapnak.
Te lájkolni szoktál mindenkit? Engem azért nem lájkoltak mert én sem lájkolom be 100.-ként mások képeit, csak ha tényleg tetszik.
Látod, te magad rájöttél a problémára. És meg is tudod oldani. Ne tegyél ki képet, akkor nincs lájk-verseny.
Ha meg mégis úgy érzed, meg kell osztanod, akkor ne törődj azzal, hány lájkot kapsz. Valaki számolja, és összehasonlítja, vagy miért szokott gond lenni a kevés lájk? Nem attól vagy több, hogy sok lájkot kapsz, sokkal inkább attól, hogy ezt a problémát felismerted, a sok hiú lájkvadászokkal ellentétben.
#1 Az oké de vannak fiú osztálytársaim akiknek 80 alatt nincs képük.
#2 Én hasonlítgatom össze akaratlanul. És pont ezért gond a kevés like.
Hát, hamár gondolkodsz róla :)
Egyrészt becsületesen egy like pláne sok a szimpátia kifejezése (azért van!)...de igenis többet érsz több like-al mások szemében...mert kifejezésük módja jön veled szembe...innen tudod meg.
Nagyon is jól érzed, felesleges ez ellen hadakozni.
Szerintem más a probléma.
A szimpátia kifejezésének sok módja van, van aki így van aki úgy teszi.
Ha beszűkíted a figyelmedet a likeolásra, azzal "megvakulsz" a többi kifejezésmódra..azaz kevesebb szimpátiával számolsz, mint ami létezik.
Ahhoz, hogy ott sok like-od legyen, hát persze szükséges, hogy szimpatizáljanak veled- de arra is szükséged van, hogy akik szimpatizálnak, likeoló-"dilivel" is éljenek.
Azaz az egyik dili
(bárcsak sok like-ot kapnénk!..egyébként rosszul vagyok..)
nem tud élni a másik nélkül(hurrá like-oljunk!, végre kifejezhetjük egy nekünk tetsző módon a szimpit!...és rosszul leszünk, ha nem tehetjük meg...!)
Szóval ha megkapnád a sok likeot -de legalábbis eleget - akkor jobban éreznéd magad, de csak dili feledtetne dilit...nem változna semmi, az érzékenységed megmaradna, csak némán.
Szerintem : aligha tiltakozik a tudat-alattid, ha számolsz azzal, hogy több kép, több tér (több lehetőség) másoknak, hogy kifejezzék szimpátiájukat.
Tedd meg nekik nagylelkűségből!
Ha felteszed a képeket, te megtetted ami ebben játékban téged illet. A like-olás(feléd) a többiek "dolga", nem rád tartozik.
(Te szoktál like-olni? eleget :) ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!