Miért egyre több az országban a gyilkosság, a lopás és a csalások? Szerinted mi vezette ide az országot, hogyan juthatnánk ki ebből?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 12:43
11/20 anonim válasza:
"Illetve az ha nem lennénk kapzsik,és havonta mindenki legalább egy kisebb összeggel segítene másokat."
Mindenki? Nekem segít valaki, és én is segítek valakinek? Mi értelme?
12/20 anonim válasza:
#11 Mindenki olyannak segítene aki rászorul,és nem olyannak aki nem szorul rá.
13/20 anonim válasza:
Szerintem ez egy nevetséges ötlet.
14/20 anonim válasza:
Azért, mert az emberek azt hiszik arról a mondásról, hogy "az ördög nem alszik", hogy pusztán csak egy bohókás kis mondás...
Nyitott szemmel (és szívvel) volna jó járni és meg kéne térni.
15/20 anonim válasza:
#13 Miért lenne nevetséges ötlet? (Nem vitatkozni akarok,csak érdekelne hogy miért gondolod.)
16/20 anonim válasza:
Bármit mondok, kapzsi leszek, ezt már eldöntötted.
De nem tartom kapzsiságnak, ha valaki saját magára akarja költeni a saját maga által keresett pénzt. Szerinted tényleg az?
Mindig lesz valaki, aki rászorul. És ha van valaki, aki soha nem szorul rá, az soha ne is jusson előre, mert inkább adja oda a pénzét másoknak?
17/20 anonim válasza:
Nem ismerlek,így nem tudhatom kapzsi vagy-e vagy sem.Bárki elköltheti az általa megkeresett pénzt saját magára,ugyanis megteheti,és ez nem is rossz dolog,ellenben azzal ha fölösleges dolgot veszel,amire egyáltalán nincs szükséged,s majd az ott fog állni a pincében,padláson vagy a szobaszekrényben.Mert azt a pénzt jobb célokra is elhasználhatnád.De ha magadra költöd és szükséged is van rá,akkor teljesen rendben van a dolog.
18/20 anonim válasza:
Mivel én keresem meg a pénzt, elkölthetem bármilyen, mások vagy általam feleslegesnek ítélt holmira. Olyanra is, amire nincs szükségem. Nekem ez a "jobb cél".
19/20 anonim válasza:
Nem fogok privátra válaszolni, főleg mivel úgy érzem, ellenem használnád fel bármilyen választ kapnál, nem pedig a tényekről vitatkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!