Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Vannak még...

Miért van ez? Vannak még olyanok mint én? Mit árul ez el rólam?

Figyelt kérdés

Szóval: én szeretem többször átnézni a filmeket, meséket, sorozatokat. Nem érdekel, hogy már 4-5x láttam, én képes vagyok izgalommal végignézni újra, meg újra. Ezáltal több dologra leszek figyelmes, mikor újranézem. S nem érdekel, hogy már tudom kívülről a szöveget, képes vagyok megnézni a dolgokat mindig.

Míg minden ember, akit eddig ismertem sose tudták többször megnézni a legérdekesebb filmet sem 2x. Bárkit kérdek, azt mondja, hogy 1x neki elég, többször az élete árán se nézi meg.

Miért van ez? (erre a válasz gondolom az lesz, hogy azért, mert másak vagyunk.)

Vannak még olyanok mint én? Mit árul ez el rólam?

2015. ápr. 14. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"A mai rohanó világban, amikor 1x sincs ideje az embernek rendesen filmet nézni ?"

Ez jo! :D Zoli1981 es hasonlok, sztem ideje mindenkinek ugyanannyi van, csak mindenki maga dönti el a fontossagi sorrendet, mire mennyit erdemes...

2015. ápr. 23. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!