Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Vannak még...

Miért van ez? Vannak még olyanok mint én? Mit árul ez el rólam?

Figyelt kérdés

Szóval: én szeretem többször átnézni a filmeket, meséket, sorozatokat. Nem érdekel, hogy már 4-5x láttam, én képes vagyok izgalommal végignézni újra, meg újra. Ezáltal több dologra leszek figyelmes, mikor újranézem. S nem érdekel, hogy már tudom kívülről a szöveget, képes vagyok megnézni a dolgokat mindig.

Míg minden ember, akit eddig ismertem sose tudták többször megnézni a legérdekesebb filmet sem 2x. Bárkit kérdek, azt mondja, hogy 1x neki elég, többször az élete árán se nézi meg.

Miért van ez? (erre a válasz gondolom az lesz, hogy azért, mert másak vagyunk.)

Vannak még olyanok mint én? Mit árul ez el rólam?

2015. ápr. 14. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Biztos vannak. :) Sztem azt arulja el rolad, h szeretsz belemerülni a reszletekbe, megfigyelö tipusu vagy.

En egyaltalan nem nezek tevet. De könyvekkel igy vagyok, ismerettartalmu könyvekre ertem.

2015. ápr. 14. 17:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, legszívesebben mindig a már látott filmeket nézném újra, de igyekszem visszafogni magam, mert újakat is kell nézni :D

Amúgy szerintem a világon semmi különös nincs ebben.

2015. ápr. 14. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, vannak (sok) kedvenc filmjeim, amit nagyon gyakran nézek, és nem unom meg. Szeretem azokat a filmeket, tudom hogy jó...más inkább mindig valami újat szeretne nem a megszokottat.
2015. ápr. 14. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típus vagyok. Az új filmekre, sorozatokra vagy a 3D-s animációkra egyáltalán nem nyitok. Engem olyas valami érdekel ami az igazi értékeket mutatja be, elgondolkodtat, magával ragad.. Ezt a modern "művektől" nem kapom meg. Szerintem ez azt árulja el, hogy ragaszkodóak vagyunk.
2015. ápr. 14. 17:26
 5/11 Lipton18 válasza:
Én is így vagyok ezzel:D Hogyha láttam egy jó mesét/filmet/sorozatot, akkor többször is megnézem utána, figyelve a részletekre.A végén már kezdem megtanulni a szövegetxD De persze hogyha megnézek egy filmet, és annyira nem tetszik, akkor azt nem fogom többször megnézni:D
2015. ápr. 14. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:

A mai rohanó világban, amikor 1x sincs ideje az embernek rendesen filmet nézni ?

Amúgy nem tudom, hogy mit jelent, de én is úgy vagyok vele, hogy vannak olyan filmek, amiket többször megnézek.

De nem rögtön azután, hogy már 1x megnéztem, hanem napok/hónapok/évek múlva.

És, ha tetszik a filmnek a zenéje a végefőcím alatt, akkor azt is végighallgatom.

2015. ápr. 14. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban volt hogy megnéztem egy filmet többször és kiolvastam a kedvenc mesekönyvemet is vagy 15x, de lehet azért, mert akkor nem volt jobb. Most nem nézek meg semmit többször. Ha tudom előre mi fog történni, akkor már nem érdekel, mert akkor inkább egy új filmet nézek.

Kevés az idő arra, hogy egy filmet megnézzek sokszor.

2015. ápr. 14. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Én csak a kedvenceimet nézem meg többször, vagy azokat a filmeket, amiket nehezen lehet megemészteni, és többször is neki kell futni, hogy újabb részletekre figyeljek fel, és teljesen megértsem a sztorit.

De számomra is vannak úgynevezett egyszer nézős filmek, amik egynek elmentek, de több időt nem pazarolnék rá...

2015. ápr. 14. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban én is többször néztem végig a kedvenc filmeket és a könyveket is többször elolvastam, de ahogy öregszem, egyre inkább sajnálom az időt az ismétlésre, de pl. a GYK-n hülyeségek olvasására nem sajnálom, hát fura. A férjem meg úgy nézi a már látott filmeket, hogyx csak bizonyos részeket néz meg, a könyvekkel is ezt csinálja, kikeres egy részt és elolvassa. Nekem ez is nagyon furcsa, én mindent csak elejétől végéig szeretek nézni/olvasni, azt is amit már ismerek.
2015. ápr. 14. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, és nem is feltétlenül az új részletek miatt, hanem a hangulata fog meg a kedvenceimnek.
2015. ápr. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!