Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az ember úgy érzi régen...

Ha az ember úgy érzi régen minden jobb volt és szép érzéssel gondol a múltra az egyszerűen azért van mert akkor fiatal volt most meg már nem? Ennyi a nagy szép múlt magyarázata?

Figyelt kérdés

Gyakran halljuk hogy régen minden más és szebb volt. Jobb filmek voltak bezzeg ezek a mostaniak, jobb ez jobb az.

És elgondolkodtató hogy miért is gondoljuk így.

Példa: itt vagyok én a nagy bringás. Régebben is imádtam bringázni de pénzem nem nagyon volt így csak egy leharcolt bringára futotta. Ez persze nem tartott vissza semmitől bejártam az országot volt hogy az út mellett aludtam.

Most van 4 bringám amiből hármat nem is használok, mert csak egy seggem van és nem ülhetek meg 4 bringát vele. De egyik se egy kispályás bringa.

És mégis egy pillanat alatt elcserélném az összeset arra a régi montira.

Pedig egy szar volt. Én meg fiatal. És csóró.

Most meg nem vagyok csóró.És nem vagyok fiatal se.

Cserélnék egy pillanat habozás nélkül.

Ennyi lenne a dolgok nyitja? Azért szép mert fiatalsággal kapcsolódik és ennyi?

2015. ápr. 14. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A lényeg ez,de árnyaltan más is!

A fiatal kor,a világ felfedezésének különlegessége élményeink legcsodásabb darabjai,de...

Élményeket,új felfedezéseket,különleges emberekkel való új kapcsolatokat életünk végéig szerezhetünk.Családtagjainkkal is kiépíthetünk egy különleges,örökké változó kapcsolatot.

Persze,gyermekeim születése,növekedése,az értük tett emberfeletti küzdelmem,s a velük szerzett élményeimet semmi nem múlhatja felül,de bejárni kontinenseket,ott dolgozni,barátokat szerezni különböző kultúrájú emberekkel,újabb,és újabb szakmákat,szolgálatokat végezni,megtanulni különleges élményeket nyújt.Sohasem válhat az élet unalmassá!

2016. jan. 2. 05:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Változott azóta valami? Jobb már a kedved? :)
2019. nov. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!