Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez most bűntudat?

Ez most bűntudat?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal, aki fiú, megszakítottam a barátságot. Mert ő bízott bennem, én viszont megijedtem tőle. Azóta nem tudom elfelejteni. Csak magamat okolom. Súlyos depresszióm volt azelőtt is, de most már végképp nem tudok ebből kimászni. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, nem tudom mit érzek. Napok óta alig eszem, fogytam, viszont egész nap csak aludnék. Próbálok meditálni. Ez most bűntudat lenne? Mert nem érzem azt hogy mindenáron vele akarok lenni, viszont sajnálom. A bűntudat mikor fog elmúlni?

16/L

2015. ápr. 14. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem bűntudat. De a helyzet függ attól is hogy mi miatt vesztetek össze, vagy hogy miért szakítottad meg a barátságot. Találkozol még vele? Érezteti azt veled, hogy cserben hagytad? Szerintem de csak szerintem ha jogos dolog miatt szakítottad meg a barátságot akkor ne törődj vele. És egyél ilyen dolog miatt nem éri meg szarul lenni.
2015. ápr. 14. 13:31
 2/2 Philipp Gábor válasza:
Nem, ez mentális probléma.
2015. ápr. 15. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!