Nagyon nehéz eset vagyok, Mit tegyek?
komolyan nagyon nehéz eset vagyok.. nagyon ingadozó a kedvem, egyik pillanatban szeretek valakit másikban már meg tudnám ölni. olyan dolgokat mondok amiket nem is gondolok komolyan, pedig akkor azt hiszem. mindent későn bánok meg. most jelenleg van egy 8 hónapja tartó kapcsolatom, nagyon szeretem őt, de összevesztünk az én bunkóságom miatt és lehet hogy szakítani fogunk, mert azt mondtam mérgemben és dühömben hogy szakítsunk.. nem bírom elviselni a saját hülyeségeimet, tudom hogy az én hibám és meg akarok változni de nem tudom hogyan
kérlek segítsetek...
Egyrészt hány éves vagy, ez fontos. Másrészt megvolt-e mindig ez a jellemvonásod. Ha nem, akkor mitől fejlődött ki, miért hagytad, stb. És akkor lehet orvosolni is. Megszokás kérdése. És van egy nem várt irányból közelítő tippem is: egyél több B-vitamint. Türelmesebb leszel tőle!
(És kevesebb húst, de ezt már említeni sem merem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!