Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy fogadjam el azt, hogy...

Hogy fogadjam el azt, hogy rettenetesen undorítóan nézek ki?

Figyelt kérdés
Pattanásos vagyok, de általában kicsi pattanásokkal van tele a homlokom, és néha kijön egy-egy nagyobb is. Az orrom mitesszeres, a homlokomon pattanásfoltok vannak, és az államon is van 1-2. Gusztustalan, de annyira, hogy smink nélkül ki se merek menni az utcára, és sírnom kell, ha tükörbe nézek. Használok dolgokat az arcomra, teszek ellene, és már javult, de szerintem sosem lesz olyan bőröm, mint egy normális embernek. Borzasztó érzés, hogy én vagyok az egyetlen ember, akinek ilyen a bőre, és mindenki másnak tökéletes. Hogy fogadjam el, hogy mindig is csúnya maradok?

2015. ápr. 8. 06:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo,

17-18 eves koromig ugyan ezt ereztem... Beleneztem a tukorbe es undorito grimaszokat vagtam, mert ugy ereztem, hogy ilyen fejjel ez valo... Fogyatekos pofakat vagni. Undorodtam magamtol, szembe tudtam volna kopni magamat. Huszon evesen elmultak a pattanasok, az arcszerkezetem is az evek soran megvaltozott, noiesedett. Rajottem, hogy milyen frizura all jol, milyen alaku szemoldok, hogyan sminkeljek, stb. Kb. 3 evvel ezelott regisztraltam fb-on es nev alapjan jo nehany regi ismeros, osztalytars ram talalt es tobben is irtak, hogy azta, mennyire megvaltoztam, milyen szep vagyok. Az egyik srac, aki kozepsuliban folyamatosan szivatott es napi szinten bantott, hogy mennyire ronda, undorito hanyadek vagyok, egyszer csak irt nekem, hogy van-e pasim es hogy leesett az alla, mikor meglatta a kepeimet. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az egy dolog, hogy most hogy nezel ki... Tini vagy. Valtozik meg az arcod, elmulnak a pattanasok is. Ne keseredj el. Kiserletezz a sminkkel, a frizurakkal. Ne mondj ilyet, hogy undorito vagy. Ismertem olyan lanyt kozepsuliban, aki tenyleg az volt (mar bocsanat)! Asszimetrikus arc, iszonyat szeles orr, az egyik szeme kicsint lentebb volt, mint a masik es ki is guvvadt picit. Az anyja es a huga is ugyan olyan iszonyat ronda volt, szegeny. De tole egyetlen egyszer se hallottam ilyet, hogy "ronda vagyok"!!

2015. ápr. 13. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!