Visszamaradott s*ggf*j vagyok hogy rettenetesen bosszant ha egy nő nem tud főzni?
Te tudsz főzni?
Egyébként igen, illene, DE az alap dolgoknak azt hiszem mindenkitől elvárhatónak kéne lenniük, pl. egy 16 éves gyerek se haljon éhen, ha az anyja reggeltől estig dolgozik.
Ha valakinek van gyereke és úgy nem tud főzni, az kiakasztó számomra, főleg, ha folyton mekibe hordja vagy chips-szel tömi.
Pár alap kaját jó lenne már az általános iskolában megtanítani a gyerkőcöknek. Nekünk anno volt a suliban sütés-főzés óra, de csak 1 évig, 5. osztályban, aztán valamiért megszűnt.
Ez teljesen jogos! Alapokat tudjon főzni.
A étel nem főzi meg magát!:D
De ennek a másik oldala, hogy a férfiak
tudjanak szerelni vagy barkácsolni rendesen.
Milyen már, hogy sokan elvárják egy nőtök
hogy főzzön, de egy asztalt vagy egy biciklit
nem tudnak összerakni. Lehet kicsit szexista
a megjegyzésem de szerintem ez a normál.:D
Igen, az vagy.
Törődj a saját dolgoddal, ne másoknak akard előírni, hogy mit tudjanak meg mit nem.
Szerintem nincs igazad. Egyrészt nem csak a lányoknak, hanem a fiúknak is illik tudni megcsinálni legalább egy rántottát, másrészt nem csak a lányon múlik, hogy mit tud megcsinálni. Ha a szülők egyáltalán nem vonják be őket, akkor még a főzés gondolata is veszett ügy.
A takarítás meg baromság. Engem nagy rendre neveltek, mégis ahogy elköltöztem baromi rendetlen lettem..
Hát azért szerintem nincs igaza a kérdezőnek.
Alapfokon főzni ugyanis nekünk, férfiaknak kell tudnunk. Egy nő (SzVSz) főzzön má' jobban, mint én.
Alapfokon szereljen biciklit, rakjon össze asztalt, fúrjon falat, fessen meg a többi (amiben mi vagyunk a "profik").
Ez ugyanis - ha már a szerepek felcserélhetőségét feszegetjük - így kölcsönös.
A pasas folyjon bele a házimunkába, cicus viszont semmibe, az meg NEM AZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!