Visszamaradott s*ggf*j vagyok hogy rettenetesen bosszant ha egy nő nem tud főzni?
Én 22 éves vagyok.Néhány alap ételt meg tudok csinálni.
Nekem anyum mindig megcsinálta,sose hívott oda,hogy segítsünk max a panírozásban.Így ezt szoktam meg.
Mivel nem voltam sosem rákényszerítve,hogy is tanulhattam volna meg.
Viszont elgondolkoztam,hogy ha külön költözök igen csak meg fog gyűlni a bajom. De szerencsére találékony vagyok. Netről csináltam már egyszerűbb ételeket.Szóval éhen halni nem fogok.De,hogy most legyen egy uram és neki főzzek minden nap az sok lenne :D
De én úgy vagyok vele,hogy minden megtanulható! Ott a telefon ha elakadok hívhatom anyumat,hívhatom mamámat és legjobb barátnőmet is :)
Szerintem meg senkinek nem kell tudnia semmit. Az egy dolog, hogy te olyan barátnőt szeretnél, aki tud főzni, szíved joga. De ezt így kijelenteni, hogy minden nőnek kötelessége megtanulnia főzni, elég meredek, mivel semmi jogod megmondani az embereknek, hogy mihez értsenek. Most ennyi erővel szerintem meg minden férfinek tudnia kell zsonglőrködni. Mert csak. Szeretem a zsonglőrködő pasikat.
Amúgy szerintem ha egy nőnek hétköznap munka után haza esve este 5-6 körül, már rohadtul nincs kedve főzni, akár tud amúgy, akár nem. Rég nem csak a zacskós leves az egyetlen alternatíva. A gyereket be lehet fizetni menzára, lehet kaját házhoz rendelni, lehet mirelitet enni, lehet friss, kész ételeket vásárolni. Az oké, hogy te ezekből nem kérsz, de ha valaki a saját kényelme érdekében igénybe veszi a ezeket a lehetőségeket, akkor semmi jogod őt elítélni, maximum nem veszed el feleségül.
Ha a nő nem tud, akkor tanulj meg te és nem lesz erre gondod.
Megtanulhatsz még mosni, főzni, varrni, takarítani is, és akkor már nő sem kell a házhoz.
26F
"Sőt van hogy az asszony ossza be a férje keresetét. Persze ésszerűen."
Az igen nagy szívást szok eredményezni. Főleg ahol nem úgy megy a dolog, hogy anyus elkéri a pénzt - apus átadja neki, hanem mondjuk közös számlára megy a zsé, ahonnan anyus szépen felveszi.
Ott ugyanis előbb-utóbb a nő "alapvető emberi jogává" válik a pénzhez jutás, míg a férfi részéről "alapvető emberi kötelességgé" a fizetés.
Azt az a híres női gazdálkodó képesség maximum abban fog megnyilvánulni, hogy miközben anyus külön bankszámlája szépen hízik, férjuram semmilyen igényére nem lesz pénz.
A faterom legalábbis így járt.
Szóval tőlem nő egy fityinget sem lát, az biztos.
"sőt,ha megteheti akkor melóba se járjon.Nem vagyok szexista de gondoljatok csak bele hogy milyen jó hazatérni a férfinek a melóból hogy otthon várja a neje biztos hátországot,menedéket,OTTHONT biztosítva párjának."
Arra nem gondolsz, hogy sok nőt nem elégít ki, ha nincsenek körülötte emberek, a kommunikáció beszűkül a családra, a férjre, meg a hentesnél a "kérek egy kiló karajt"-ra?
Arról nem beszélve, hogy sokan nem véletlenül tanultunk, szeretjük a munkánkat és a munkahelyre bejárás sem kínszenvedés? Ha nincs gyerek, akkor annyi házimunka sincs, én egyik évben nyáron otthon voltam két hónapig gyerekek nélkül, a végén majdnem megzakkantam már.
Továbbá a férj sem örök életű, még ha keres eleget is (manapság egy kereset nem elég semmire), ha valami történik vele, ott áll a nő nyugdíj nélkül, 40-50-60 évesen pályakezdőként?
"És nem feltétlenül kell hogy gyerek is legyen."
Vannak nők, akiknek szintén nem vágya a gyerek, de sokunknak ez hozzá tartozik a családi élethez. Én annak idején hagytam ott valakit, mert neki nem kellett gyerek (utána mondta, hogy na jó talán egy), nekem viszont a 2-3 volt az, amire vágytam. Mivel a véééletleeenűűűűűl teherbeesés nem az én műfajom, inkább kerestem olyat, akivel ugyanazok voltak a céljaink.
22-es, mi vagy te, jogász?
Semmi jogod...
De, van jogom, jogunk.
Megmondani, ha egy nő dög lusta, nagypofájú(mint te is) nem tud főzni, meg úgy egyáltalán tök hülye mindenhez, amihez egy átlag nő általában ért, mert érdekli őt.
Sok selejtes p.csa evvel védekezik, meg kapálódzik minden irányba, és a "nőiességüket" érzik megcsonkítva, ha megkérdőjelezik ezeket náluk.
Igen, ezek hozzátartoznak egy nőhöz.
Az, hogy te belsőleg nem vagy az, és keresel 1000000 millió kifogást inkább, minthogy nőként viselkedj, na ez a szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!