Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Visszamaradott s*ggf*j vagyok...

Visszamaradott s*ggf*j vagyok hogy rettenetesen bosszant ha egy nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés
Minden nőnek tudnia kellene alapfokon főzni. Már csak azért is mert ha a gyermeke éhes és nincs otthon chips vagy zacskós leves,meg tudja etetni szegény kölköt.

2015. jan. 25. 22:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Csigavér! Olvasni tud??? Szakácskönyv...
2015. jan. 26. 01:02
 12/29 anonim ***** válasza:
71%

Engem rettenetesen elkényeztettek otthon, anyukám mindig háztartásbeli volt így mindig mindent megcsinált. Ennek akkor ittam meg a levét, amikor elköltöztem otthonról és a pirítóson és a rántottán kívül semmit sem tudtam csinálni. Amit nyertem, azok a plusz kilók a készételektől és gyorséttermek kajáitól, amit vesztettem az sok pénz, mert drágább volt készen megvenni mindent. Szóval nem kell a gyerek születéséig várni, hogy szívás legyen az, hogy valaki konkrétan SEMMIT se tud csinálni.

Úgyhogy én már tudatosan tanítom a gyerekeimet és tetszik nem tetszik alapon meg kell tanulniuk néhány dolgot, de meg is mondtam nekik, hogy miért.

Viszont ez nemcsak a lányokra, hanem mindenkire vonatkozna.

2015. jan. 26. 01:08
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

11: nem ugyanaz. Nekem is volt netem, szakácskönyvem, és ha nincs meg a rutin, a tapasztalat, akkor ehetetlen lesz a végeredmény. Rengetegszer főztem úgy, hogy az első kóstolás után ment a vécébe az egész.

A "serpenyőben süssük meg" kifejezést meg nem értettem... a serpenyőnek nyele van, tehát nem tehetem a sütőbe, de nekem a sütés a sütőt jelentette. Ott szerencsétlenkedtem mint egy hülye.

2015. jan. 26. 01:10
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ neked mi számít főzés tudásna. A barátom mindig azt mondja nekem hogy tanuljak meg főzni mikor receptkönyvből bármit megcsinálok, néhány ételt meg fejből (igaz neki nem szeretek főzni mert mindig csak kritizál és kezdettől fogva azon rettegek hogy elfogom szúrni) az más kérdés hogy nem mindig sikerül úgy ahogy akarom. Egyébként én úgy gondolom hogy aki nem tud főzni az csak nem akar vagy analfabéta. Könyv, alapanyag, mérleg, lábos, fakanál van, akkor minden adott a főzés tudáshoz
2015. jan. 26. 01:14
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
#10 Mert egy tömblakásban olyan sok "férfimunka" van, igaz? Minden nap, mint a főzés, igaz?
2015. jan. 26. 01:17
 16/29 anonim ***** válasza:
13%

"#10 Mert egy tömblakásban olyan sok "férfimunka" van, igaz? Minden nap, mint a főzés, igaz?"

Van az úúúúúgy, hogy szívás a zééééleeet! :)))

2015. jan. 26. 01:35
 17/29 anonim ***** válasza:
55%
Igen.
2015. jan. 26. 02:52
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
Ja elég nagy s..ggfej vagy hogy ilyeneken bosszankodsz. Ha igazi férfi lennél, akkor együtt nekiállnátok és megtanítanád.
2015. jan. 26. 04:07
 19/29 Dr.G.M. válasza:
86%

Nem úgy fogalmaznék, ahogy a kérdésedben tetted fel, de tényleg degradáló ez a gondolat. Ugyanolyan, mintha minden nő elvárná, hogy teljesen kidolgozott testünk legyen és annyi pénzt keressünk, amit nem tudna elkölteni, valamint értsünk mindenhez.

21/F

2015. jan. 26. 04:13
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

19-es hsz rettenetesen szimpatikus :)

Személy szerint fontosabbnak tartanám azt hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy mik az egészséges ételek. Utána jöhet a főzés.

2015. jan. 26. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!