Visszamaradott s*ggf*j vagyok hogy rettenetesen bosszant ha egy nő nem tud főzni?
Engem rettenetesen elkényeztettek otthon, anyukám mindig háztartásbeli volt így mindig mindent megcsinált. Ennek akkor ittam meg a levét, amikor elköltöztem otthonról és a pirítóson és a rántottán kívül semmit sem tudtam csinálni. Amit nyertem, azok a plusz kilók a készételektől és gyorséttermek kajáitól, amit vesztettem az sok pénz, mert drágább volt készen megvenni mindent. Szóval nem kell a gyerek születéséig várni, hogy szívás legyen az, hogy valaki konkrétan SEMMIT se tud csinálni.
Úgyhogy én már tudatosan tanítom a gyerekeimet és tetszik nem tetszik alapon meg kell tanulniuk néhány dolgot, de meg is mondtam nekik, hogy miért.
Viszont ez nemcsak a lányokra, hanem mindenkire vonatkozna.
11: nem ugyanaz. Nekem is volt netem, szakácskönyvem, és ha nincs meg a rutin, a tapasztalat, akkor ehetetlen lesz a végeredmény. Rengetegszer főztem úgy, hogy az első kóstolás után ment a vécébe az egész.
A "serpenyőben süssük meg" kifejezést meg nem értettem... a serpenyőnek nyele van, tehát nem tehetem a sütőbe, de nekem a sütés a sütőt jelentette. Ott szerencsétlenkedtem mint egy hülye.
"#10 Mert egy tömblakásban olyan sok "férfimunka" van, igaz? Minden nap, mint a főzés, igaz?"
Van az úúúúúgy, hogy szívás a zééééleeet! :)))
Nem úgy fogalmaznék, ahogy a kérdésedben tetted fel, de tényleg degradáló ez a gondolat. Ugyanolyan, mintha minden nő elvárná, hogy teljesen kidolgozott testünk legyen és annyi pénzt keressünk, amit nem tudna elkölteni, valamint értsünk mindenhez.
21/F
19-es hsz rettenetesen szimpatikus :)
Személy szerint fontosabbnak tartanám azt hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy mik az egészséges ételek. Utána jöhet a főzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!