Hogy fogadjam el azt, hogy rettenetesen undorítóan nézek ki?
Figyelt kérdés
Pattanásos vagyok, de általában kicsi pattanásokkal van tele a homlokom, és néha kijön egy-egy nagyobb is. Az orrom mitesszeres, a homlokomon pattanásfoltok vannak, és az államon is van 1-2. Gusztustalan, de annyira, hogy smink nélkül ki se merek menni az utcára, és sírnom kell, ha tükörbe nézek. Használok dolgokat az arcomra, teszek ellene, és már javult, de szerintem sosem lesz olyan bőröm, mint egy normális embernek. Borzasztó érzés, hogy én vagyok az egyetlen ember, akinek ilyen a bőre, és mindenki másnak tökéletes. Hogy fogadjam el, hogy mindig is csúnya maradok?2015. ápr. 8. 06:39
11/21 anonim válasza:
Én szoktam látni egy 18-19 év körüli lányt akinek ilyen durván pattanásos az arca, de úgy veszem észre rajta, hogy őt nem annyira érdekli, és így van rendjén. Egyébként egy nagyon szép lány. Te is biztos ilyen vagy, csak túl sokat adsz a külsőségre. :)
12/21 anonim válasza:
Kozmetikushoz kell rendszeresen járni .
13/21 anonim válasza:
egyik barátnőmnek is ilyen volt, kente már mindennel. Elment bőrgyógyászhoz allergiatesztre, és kiderült, hogy higanyallergia. A vicc, hogy minden krémben, kencében van higany.. ha bármilyen allergia kapsz valami speckó krémet és el fog múlni!
14/21 anonim válasza:
tiniként nekem is ilyen volt a bőröm, ráadásul én hülye, még nyomkodtam is a pattanásokat, így maradtak hegek az arcomon. 18 éves koromban rendeződtek a dolgok, elmúltak a pattanások és huszon1-2 évesen már totál szépen eltűnt a hegek nagy része, mára már csak két-három kis gördöcske van, de smink nélkül se olyan feltűnő. Sminkeléshez használok az alapozó alá primert (alap bázis), ami egy átlátszó gél és arra szolgál, hogy kitölti ezeket a hegeket és ha ráviszed az alapozót, teljesen láthatatlanná válnak a hegek. Ne mondj ilyet magadra, hogy undorító vagy! Tudom, hogy könnyű ezt mondani, mert én is undorítónak találtam magamat, de akkor is azt mondom, hogy ne rombold az önbizalmadat.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Voltam régen bőrgyógyásznál, adott gyógyszert és krémet, 3 hónapig használtam, úgyhogy nagy, gyulladt pattanásaim már nincsenek, és sokat javult a helyzet, de attól még valamennyire pattanásos és mitesszeres vagyok, meg foltjaim is vannak. A sminkelést lehet, hogy abba kéne hagynom, ha attól is pattanásosodhatok, csak nem merek utcára menni így...
2015. ápr. 8. 13:47
16/21 anonim válasza:
Étkezésnek nagy köze van a bőrtünetekhez. Vizsgáltassátok ki. Pl lisztérzékenység.
17/21 A kérdező kommentje:
Na jó, én ezt már nem bírom. Most lemostam a sminket, belenéztem a tükörbe, és olyan szinten okádék fejem van, hogy az valami hihetetlen. Ilyen embernek egyszerűen nem szabadna létezni, annyira gusztustalan vagyok. Én ezt nem bírom elfogadni.
2015. ápr. 9. 17:47
18/21 anonim válasza:
14 éves? Ez elmúlik ne aggódj. Most tombolnak a hormonjaid ezért ilyen a bőröd. Idővel lenyugszanak, és akkor elmúlik. Csak ne vakargasd! Mert akkor sebbhelyes marad. Ezt a pár évet túl kell élned. Nem mindenkinek reagál egyformán a bőre. Valakinek csak pár pattanása van és kész. De vannak olyanok is, akiknek elég csúnya a bőrük. Amikor iskolás voltam. Járt a sulimba egy fiú. Annak olyan bőre volt, hogy pattanás hátán pattanás. És nagy pattanások, gennyesedtek neki. Szóval rettenetes volt. Mint a sátán. Ez középsuliban volt. 18 évesen nézett ki így. 27 évesen összefutottunk, és nem ismertem meg. Úgy megváltozott. A rút kiskacsa iskolapéldája. Úgyhogy van még pár éved hátra. Aztán elmúlik.
19/21 anonim válasza:
Hagyd abba a hisztizést, és fogadd meg a tanácsainkat. Vagy szerinted a hisztitől javulni fog? Akkor csináld csak persze, de ne itt, mert itt felnőtt emberek vannak, mi nem vagyunk ehhez hozzászokva.
20/21 A kérdező kommentje:
Fél évig jártam bőrgyógyászhoz, egy időre szebb lett az arcom, de most megint okádék vagyok. Kozmetikushoz is járok, és komolyan mindent kipróbáltam már, de semmi sem segít. Lehet, hogy megint elmegyek a bőrgyógyászhoz és újrakezdem a kezelést, aztán maximum sose hagyom abba...de pl a foltok meg az életben nem fognak elmúlni. Biztos van olyan szerencsés, akinek felnőtt korára elmúlt, de nekem biztos nem fog. Amúgy nem arra adtatok tanácsot, hogy hogy fogadjam el magam rondán, hanem hogy hogy változtassak. Ezt viszont tudom, és próbálkozom, de egy jó ideig még biztos ronda leszek. Na mindegy.
2015. ápr. 13. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!