Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért váltanak ki sokakból...

Miért váltanak ki sokakból ellenszenvet a pávák/swagek?

Figyelt kérdés

Én sem szeretem őket, irritáló a megjelenésük. De nem értem miért. A rockerek, emosok, meg semmi ilyesmi egyáltalán nem zavar. Pedig sosem neveltek ilyet belém, hogy "de b*zisan néz ki ez a gyerek".

Nekem olyannak tűnik, mint ha ez valami természetes ösztön lenne.

2015. ápr. 6. 23:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, érkeztek egész jó válaszok.

Nem gondolom, hogy irigység lenne. Persze, arra irigy vagyok, hogy ezzel így betudnak sokan futni a saját korosztályuk körébe, de én ezt nem bírnám utánozni.

Valahogy úgy vagyok velük, mint ahogy látom a csöveseket az aluljáróba: "Mit keres ez itt? Legyen inkább máshol."

2015. ápr. 7. 00:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Én leszarom őket, egészen addig, amíg nem arcoskodnak.
2015. ápr. 7. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én l*eszarom ki hogy néz ki. A problémám az ilyenekkel annyi hogy ezeknek jelentős része öntelt és beképzelt egoista amivel még mindig nincs baj egészen addig amíg ezt másokkal meg nem próbálják érzékeltetni amire pedig láttam már nem kevés példát. És az még a kevésbé rosz eset amikor csak nyomja magát bele a képedbe. Konkrétan ez vele a problémám.

Az emosok inkább elmentek a világfájdalmaikkal a többi embert hagyták békében. A rockereknek nagy része pedig partiállat de akkor is összetartóak és segítőkészek. Másokkal is kedvesek. Legalábbis eddig nem volt eggyel se problémám.

Ezzel szemben ezek hallgatják ezeket a magyar rappeket amiben egymást uszítják hogy legyenek "az utca embere" meg ilyenek. Egyszerűen buták és ezt ki is hangoztatják.

2015. ápr. 7. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kell általánosítani? A mindenki által istenített rockerek között is sok-sok paraszt van, és az annyira utált páwák között is vannak rendes, kedves emberek. Engem speciel jobban irritál a rockerek öltözködése de nem utálom őket.
2015. ápr. 8. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem te a viselkedésüket találod ellenszenvesnek..

Akik úgy fenn hordják az orrukat és lenézik a másikat (én is utálom az ilyen embereket, vhogy látni rajtuk)

Én nagyon szeretem a hip hop-ot, fullcapeket, a lazább cuccokat.

De én nem váltok ki az emberekből ellenszenvet, az osztálytársaim is monfják rám hogy cuki vagyok meg hogy jól áll ez a stílus.

Meg én is vicces ,rendes vagyok mindenkivel. Sose nézek le senkit !!!

Szóval meglehet hogy nem mindenki ilyen :) 18/l

Sz

2016. jún. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!