Milyen érzéseket váltanak ki belőletek ezek a nevek: Viktória, Kinga, Petra, Virág?
Illetve azt is írhatjátok, hogy
- Milyen személyiség jut eszetekbe ezekről a nevekről?
- Melyik a legszebb név szerintetek?
- Hogy állítanátok őket fel sorrendben? ("legjobbtól"-"legrosszabbig")
És légyszíves ne sértődjetek meg és ne kezdjetek vitába, hogy x nevű emberrel y nevű rossz véleményt írt és az x-nek pedig az a neve. :D
Én is leírom a véleményem:
Viktória: olyan nyugis név, jó a csengése. De viszont ilyen boldogtalan lány jut róla eszembe. :( Szóval ez negatív-pozitív érzéseket egyaránt kivált.
Vidám lány jut eszembe róla, aki sokszor szomorú. :(
Kinga: Határozott lányt tudok elképzelni ezzel a névvel. :) Olyan királyi, bátor érzéseket közvetít. :)
Petra: Vidám lány. :) A névről a nevetés, harmónia, tenger jut eszembe. :)
Virág: Napfényt és szeretetet sugároz. :) A névről kissé akaratos, de aranyos, mosolygós lányt tudok elképzelni.
A legszebb névnek a Kingát és a Petrát tartom. Nem tudok közülük választani. :)
A sorrendem pedig így néz ki: Kinga vagy Petra, Viktória, Virág. :)
Viktória: ezt a nevet nem szeretem, a hangzása sem tetszik, a jelentésével meg olyan öntelt hatást kelt. :D
Kinga: szintén nem tetszik, eddig csak buta embereket sikerült megismernem ezzel a névvel.
Virág: bolondos, aranyos. Kislányos? Szép név.
Petra: a kedvencem innen, erős személyiséget képzelek hozzá, kedves, de kicsit heves természet, ki tud állni magáért.
A sorrendem az, amilyen sorrendben jellemeztem őket, legrosszabbtól a legjobb felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!