Szerintetek normális ha 13 evesen Sokkal fejlettebb vagyok mint a többi velem egy idős? Többi lent
Figyelt kérdés
Testileg is fejlettebb vagyok Némi szerv téren is.És engem egyáltalán nem érdekel amit a velem egy idősek csinálnak , szinte az összes barátom 15 felett van, és nem videojátékok vagy ilyesmi hanem a lányok "után" járok. Gondolkodásom is fejlettebb mint amilyennek kellene lennie. Szerintetek ez normális?2015. ápr. 5. 23:59
11/17 anonim válasza:
Csak azert logsz 15 evesekkel hogy menobbnek tunjel!!!!! Egyebkent vigyazz, a "csodagyerekek, akik 13 eves korukban 15 evesekkel lognak", helyesen irnak es fogalmaznak. Ez nem mutat arra hogy akkora kiraly lennel. Hat nem, ettol nem leszel menobb, sot, a vegtelen nagykepusegeddel csak lekicsinyited magadat, te egiista, nagykepu nyomi!!!
12/17 anonim válasza:
Nyugodj meg! Nincs miért aggódnod!
13/17 anonim válasza:
Jo de egyszeruen nem ertem hogy lehet valaki ekkora bekepzelt paraszt!!!
14/17 anonim válasza:
Igen, ezt nagyon sok olyan tini gondolja magáról, aki valójában éretlenebb a többieknél, csak nem tud beilleszkedni.
15/17 anonim válasza:
A legtöbb tini ezt gondolja, és a legtöbb tini téved. Nem ciki, a kamaszkor többek között erről is szól, majd később jót nevetsz magadon.
15 éves lázadó tinédzserként én is baromi nagy egyéniségnek, felnőtt szemléletű, komoly lánynak tartottam magam, aztán meg...
16/17 anonim válasza:
Ne hallgass a sok utálkozóra, te igen is egy nagyon okos gyerek vagy, és még a fütykösöd is nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!