Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek normális ha 13...

Szerintetek normális ha 13 evesen Sokkal fejlettebb vagyok mint a többi velem egy idős? Többi lent

Figyelt kérdés
Testileg is fejlettebb vagyok Némi szerv téren is.És engem egyáltalán nem érdekel amit a velem egy idősek csinálnak , szinte az összes barátom 15 felett van, és nem videojátékok vagy ilyesmi hanem a lányok "után" járok. Gondolkodásom is fejlettebb mint amilyennek kellene lennie. Szerintetek ez normális?
2015. ápr. 5. 23:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azert logsz 15 evesekkel hogy menobbnek tunjel!!!!! Egyebkent vigyazz, a "csodagyerekek, akik 13 eves korukban 15 evesekkel lognak", helyesen irnak es fogalmaznak. Ez nem mutat arra hogy akkora kiraly lennel. Hat nem, ettol nem leszel menobb, sot, a vegtelen nagykepusegeddel csak lekicsinyited magadat, te egiista, nagykepu nyomi!!!
2015. ápr. 6. 00:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Nincs miért aggódnod!
2015. ápr. 6. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jo de egyszeruen nem ertem hogy lehet valaki ekkora bekepzelt paraszt!!!
2015. ápr. 6. 01:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt nagyon sok olyan tini gondolja magáról, aki valójában éretlenebb a többieknél, csak nem tud beilleszkedni.
2015. ápr. 6. 03:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb tini ezt gondolja, és a legtöbb tini téved. Nem ciki, a kamaszkor többek között erről is szól, majd később jót nevetsz magadon.

15 éves lázadó tinédzserként én is baromi nagy egyéniségnek, felnőtt szemléletű, komoly lánynak tartottam magam, aztán meg...

2015. ápr. 6. 09:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass a sok utálkozóra, te igen is egy nagyon okos gyerek vagy, és még a fütykösöd is nagyobb.
2015. ápr. 6. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább az agya lenne nagyobb.
2015. ápr. 6. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!