Volt idegesítő osztálytársatok akit kiközösítettetek? Miért döntöttetek így? Mit csinált?
Figyelt kérdés
Kort, nemet, főváros vagy vidék / és ha akarod a Suli neve2015. ápr. 3. 17:02
11/16 anonim válasza:
Már nem azért, de valaki belegondolt már abba, hogy mit érezhet egy kiközösített?
12/16 A kérdező kommentje:
Én el tudom képzelni, átéltem. Azért is tetem fel a kérdést.
2015. ápr. 6. 00:41
13/16 anonim válasza:
Én is voltam már kiközösítve. Annyi volt a bűnöm, hogy túl magasra nőttem, sajnos emellé még csak vékonyság sem társult. Meg sajnos pattanásos is voltam.
Azóta lefogytam, és már pattanásos sem vagyok. De mikor esetleg összetalálkozok egy akkori piszkálómmal, és kiül az arcára a cinikus vigyor, legszívesebben belevágnék a pofájába valamit.
14/16 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok, mint az utolsó!
2015. ápr. 6. 13:40
15/16 Emóó:) válasza:
Románia,Barót. Idén került az osztályunkba egy fiú,akivel nem lehet eggyüttélni.Verekedik a lányokkal és nagyon trágár beszédje van.ki van közösítve,részben,mert még mindig van aki beszél vele..És,hogy mit csinált? Semmit :D
13/L
16/16 anonim válasza:
nálunk ötödikbe érkezett egy tuskó paraszt, aki verte a barátaimat mindig hangoztatta hogy ő mindenkit hogy megver, jó kis parasztos tájszólással, senki nem szerette de mindenkihez ment oda a szar vicceivel meg a történeteivel, aztán ha valami nem tetszett neki egyből meg akart verni ami könnyű volt neki mivel magas és kövér volt, 180cm kb és 120kg. Egész négy év alatt ki volt közösítve és vicc tárgya volt, és csak nyolcadikban májusban jött rá hogy nem ő az úr, amikor ok nélkül megverte az egyik osztálytársam akkor 14 embertől kapta a savat hogy mit képzel magáról és teljesen megérdemli azokat amiket tettünk vele, akkor sírva hazament és bocsánatot kért mindenkitől utána pedig már próbált normálisan viselkedni mindenkivel. ui: ráadásul mindig a nála kisebb gyerekeket verte meg akik nem tudták megvédeni magukat, és ezért nem csak mi, de az egész iskola is utálta és volt hogy a nála nagyobbak kergették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!