Lányok, szerintetek ez normális? Nektek ez tetszene?
Ha olyannal csinálná, akivel járna, akkor elfogadható lenne, de hogy minden lánnyal...
Mondjuk nálunk is csinálnak ilyet, manapság már nem tartják meg az intim szférát.
Az semmi... Nekem a volt főnökön csinálta (és csinálja) ezt minden fiatalabb lány/nő alkalmazottal. Engem egyszer úgy megijesztett az istenbarma, hogy elsírtam magam, erre csak röhögött.
A fenekemre egyszer csapott rá, de közöltem vele, hogy a kezét eltöröm, ha még egyszer megpróbálja. Velem többet nem is csinálta.
Egyszóval, nem tetszene.
Ha a páromon kívűl valaki ilyet csinálna, annak reflexből törném be az orrát. A legtöbb nőnek természetes, hogy mindenki gumibabája legyenek, nekem nem.
Ha valaki megjegyzést tesz rám az utcán azt is elküldöm az anyjába, hozzám érni még senki nem próbált, de nem maradnék adós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!