Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire idegesítő egy olyan...

Mennyire idegesítő egy olyan ember aki mindenbe "belekap"?

Figyelt kérdés
Barátom állandóan erre panaszkodik de nem értem mért lenne ez akkora probléma? Tény, hogy nagyon sok mindenre vágyok, nagyon sok mindent szeretnék csinálni, gyakran eljátszok a gondolattal hogy mondjuk de jó lenne ha szépen tudnék énekelni és nem kínzás lenne mások számára ha elakarnék énekelni egy disney dalt vagy akármit ami tetszik. Találtam már ki olyat, hogy villany autót építek, az az ötlet is ki lett nevetve (mondanom se kell nem készült el) Elkezdek edzeni hogy na most lefogyok, aztán egyszer csak abbahagyom. De a legtöbb dolog tényleg csak a de jó lenne ha... szintig jut el. A legfrissebb eset, hogy több nyelven szeretnék beszélni (angolul németül japánul esetleg francia vagy spanyol de rettenet a nyelvérzékem) Erre elkezdődött a vita, hogy hát de az minek. Ezen nagyon meglepődtem-fel is húztam magam- hogy egy huszon éves ember hogy mondhatja a nyelvtudásra azt hogy minek? ..... még az énekhangra meg hajlékonyságfejlesztésre azt mondom hogy jó hát a saját szórakoztatásomra találtam ki de eeez? És már megint ott voltunk hogy mert én minden hülyeséget kitalálok mikor nincs is rá (szerintem csak jelenleg) szükségem. Tényleg ennyire idegesítő hogy ennyi dologhoz szeretnék érteni, vagy csinálni? Egyébként ez a nyelvtudás vágy onnan is jön hogy nagyon szeretném körbeutazni a világot bár valószínüleg ez se valósul meg soha-bár ez meg anyagi okokból- 22 éves vagyok egyébként
2015. febr. 26. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, ha valaki mindenbe belekap, de semmit nem bir vegigcsinalni, az nem vall egy erett emberre es nagy hatrany lesz az eletben. Nem baj, ha nem minden tetszik, amit valaha kiprobaltal, de legyenek olyan dolgok, amik nem csak a kiprobalas szintjeig jutnak el. En is abbahagytam egy csomo dolgot, mert rajottem, hogy nem nekem valok (pl egyetem, zenetanulas, kocogas stb), de kozben van egy csomo dolog, amit nagyon komolyan es kitartoan csinalok, pl nyelvtanulas, kutyakikepzes stb. Van nekem is egy ilyen baratom, mint te. Elkezdett egy egyetemet, de egy szemeszter utan otthagyta. Aztan hittanra jart, vallasos akart lenni, abbahagyta, mert ez a vallasos elet neki faraszto. Aztan pintyeket vett, de megunta egy honap utan. Aztan katona akart lenni, meg is kapta a behivot, de meggondolta magat es kijelentette a parancsnoknak, hogy o soha nem fog engedelmeskedni. Aztan dolgozni kezdett, de 3 honap utan rajott, hogy ez nem neki valo. Jelenleg ott tart, hogy total depresszios es teljesen szet van csuszva.

Az tok jo, hogy sokminden erdekel, de nem kene mindenbe belekapni, hanem kene nehany dolgot valasztani,amihez ragaszkodsz.

A nyelvtanulasrol pedig annyit, hogy a nyelverzeknek nagyon kicsi a jelentosege. Az, hogy neked nem megy, azert van, mert rossz modszerekkel probalsz tanulni. Olvasgasd az angolnyelvtanitas.hu-t, nagyon jo modszertani tippek vannak.

2015. febr. 26. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem idegesítő!! Legalábbis remélem!! :)

Tavaly számítógépes ismeretek tanfolyamra jártam. Igaz, azóta sem vagyok belőle zseni. Azelőtt boltvezetői tanfolyamra.

Idén tornára....

Szereztem már mérlegképes könyvelői végzettséget.

Utazásokat szervezek. (ingyen) Rákosok, családtagjaiknak adok tanácsot. (tapasztalatból)

Olaszul tanulok ( semmi sikerrel), mert tavaly voltam Sziciliában, az idén Rómába készülök.

És...annyi mindent, ami érdekel.

22 évesen enyém lett volna a világ, ha elég bátor vagyok.

Most vagyok 58 éves. De nem szégyellem, hogy csinálom ami érdekel. Hogy nincs eredménye? Számít? NEM.

2015. febr. 26. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Masodik, semmi baj nincs azzal, ha valakit sok kulonbpzo dolog erdekel ES vegig os csinalja, amit elkezdett, vagy legalabbis a nagy reszet. De ha csak mindenbe belekap, semmit nem csinal vegig komolyan, az problema lehet.
2015. febr. 26. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hagyok abba mindent én is járok egyetemre másod éves vagyok és eddig majdnem minden tárgyam meglett elsőre és erős célom rendes időben elvégezni (tehát nem tervezek kétszer annyi időt itt tölteni mint amennyi szükséges). 10 évig zongoráztam bár miután már nem voltak iskolai koncertek (mert ugye kijártam a sulit és a továbbképzőt) magam szórakoztatására már csak nagyon keveset játszok. Amit még gyerek korom csinálok az a festés-rajzolás. De ezek mellett nagyon sok mindenre vágyok mert gyakran olyan ostoba műveletlen embernek hiszem magam és ezek azok amik elég kis számban valósulnak meg vagy kevés ideig
2015. febr. 26. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vannak dolgok, amiket komolyan, kitartoan birsz csinalni, akkor emellett nem baj, ha sokmindent kiprobalsz. Aztan biztos lesz majd koztuk olyan, amit megszeretsz es kitartoan fogod folytatni, meg olyan is, amit abbahagysz. A nyelvtudas pedig egyaltalan nem felesleges, ne hallgass a parodra.
2015. febr. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!