Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért a sok pénzük,...

Sokan miért a sok pénzük, kocsijuk, izmuk és a karrierjük miatt tartják férfiasnak magukat?

Figyelt kérdés
Nekem nincs sok pénzem se kocsim nem vagyok valami sportos és nincs olyan jó munkám, de ettől nem érzem magam férfiatlannak. Bennem nincs az a hajtás, hogy elérjem ezeket, és nem is vagyok az a fajta, volt időszak mikor próbáltam, de csak idegeskedés és stressz volt a vége. Jobban vonz a nyugalom és hogy boldog legyek ezek nélkül is, mint a társadalom által kreált dolgokat elérjem.
2015. ápr. 3. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szánalmas leginkább az, aki kiír egy kérdést, arról, ami foglalkoztatja, arra releváns válaszokat kap, majd idenyögi, hogy "szánalmasak vagytok".

Na, Ez a férfiatlan.

2015. ápr. 3. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert a nő evolúciós okok miatt ezeket a férfikat egy fokkal férfiasabbnak tartják. Ez tény. Kár tagadni.
2015. ápr. 3. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ui: Mert ezek a tulajdonságok előjelei annak, hogy a férfi majd a későiekben el tud tartani egy családot.
2015. ápr. 3. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!