így van, a mensás nem az egyetlen hivatalos iq teszt a világon.
az csak egy a sok közül.
elég tájékozatlan, aki a mensásat hiszi az egyetlennek.
2015. ápr. 2. 23:49
12/18 anonim válasza:
Nezd nem szeretnelek meg bantani de egyaltalan nem vagy kulunleges.
Egy teszt meg nem jelent semmit. Bocsanat hogy ezt mondom de szerintem bekepzelt vagy. Nez mar letszives korul ezer ember van aki tenyleg kulunleges. Es ha intelligens lennel a komentednel elnezest kertel volna ugyan is "ki oktatad" a valaszolokat. Egyetertek a valaszokkal akik meg mondtak neked h mi a kemeny velemenyuk. Ne legy hazug kislany evel magad egeted.
Meg valami tenyleg nem bantas kep irtam amit irtam de ne szallj el magadtol ettol ellenszenves vagy...
2015. ápr. 3. 06:54
13/18 anonim válasza:
125-ös IQ-val elmondhatja egy ember, hogy az IQ-ja magasabb, mint az emberek 95%-ának. Vagyis (csak) minden huszadik ember rendelkezik legalább ekkora értékkel. Tehát jónak valóban jó érték, büszke lehet rá az ember, de ahhoz semmiképpen sem elég jó, hogy az ember elszálljon tőle. Egy tömött buszon legalább 3 ilyennel utazik egy légtérben az ember, tehát abszolút nem különleges dolog, de azért szép eredmény. Szóval legyél rá büszke, de többet ne is várj tőle.
2015. ápr. 3. 09:57
14/18 anonim válasza:
Ne menőzzééé!
Nekem 88, ami szerint retardált vagyok. :D ÉS valóban 25 éves létemre, hát nem ott tartok.
2015. ápr. 3. 10:21
15/18 anonim válasza:
felmérések szerint az egyetemen tanuló emberek iq-ja nagy átlagban 120 fölött van, tehát ez annyit jelent, hogy képes leszel elvégezni egy egyetemet.
2015. ápr. 3. 10:29
16/18 hugyosgalacsin válasza:
az én tapasztalatom meg azt mondja, agyhalottak is képesek elvégezni egyetemet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!