Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyennek számit ha 13 évesen...

Milyennek számit ha 13 évesen 119 az IQ-m?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Tanárok szintje kb. Jobb mint az átlag, de zseni nem leszel.
2015. jan. 4. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Isten ments hogy zseni legyek:D egy értelmes ember szeretnék lenni:')
2015. jan. 4. 23:26
 3/4 Vree ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag annyit ugrál/annyira mérhetetlen ebben a korban, hogy nem jelent sokat, mindenesetre (ha egyáltalán hinni lehet az ilyen tesztnek) valamennyivel előbb jársz az agyad kiművelésével, mint amit a veled egykorúakkal az átlagos szintnek ítéltek a teszt összeállítói.

Például a "klasszikus" IQ-értelmezést véve alapul (IQ % = szellemi kor/tényleges kor), te most 15 és fél éves elvárható szintjén vagy.

De ha most 2 és fél évig nem csinálsz semmit, akkor utol fog érni a többi gyerek :)

Dolgozz rendesen, dolgozz azon amiben úgy érzed gyenge vagy (mindegy hogy iskola vagy ismerősszerzés, pénzcsinálás, művészet, jellem, akármi, amit fontosnak tartasz), és ha jók a képességeid/valamihez tehetséged van, az úgyis elő fog jönni. :)

2015. jan. 5. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az IQ szint mérése mindig úgy van belőve, hogy átlagnak 100 jöjjön ki. Tehát, ha te IQ tesztet csinálsz, akkor olyat kell csinálnod, ahol a résztvevők valószínűleg mind 13 évesek és magyarok (vagy legalábbis a régióból származnak) és normál eloszlásúnak kell lennie az eredménynek, 100-as középpel. Na, valószínűsítem, hogy te egy béna netes tesztet csináltál, ahol én még nem értem el 140 alatti eredményt, pedig nem vagyok egy agytröszt. Átvernek ezek a tesztek, az összes netes fölélő, elég durván.
2015. jan. 5. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!