Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan bizonyítsam be az...

Hogyan bizonyítsam be az osztálytársaimnak, milyen vagyok, milyenek is s tulajdonságaim, mire vagyok képes? 13/L (lent)

Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok. Valamit már a kezdetekkor nagyon elrontottak az osztályomban, ugyanis valami ritka tragikus. Az osztályfőnökkel ia rosszul jártunk, ha 7 év alatt nemegyszer előfordult, hogy akkora balhé keletkezett, hogy a szülőknek is közbe kellett lépniük. A lányok strèberek és visszahúzódóak, (kivéve a veszekedéseknél) és egyik sem alkalmazkodó, így nekem a 7 év alatt mindig, de MINDIG meg kellett játszanom magam azért, hogy megfeleljek nekik, és egyszer se lehettem önmagam. Na de most megint veszekedés van, és nekem most lett annyira elegem, hogy nem bírom tovább. Megírtam nekik, hogy így nekem nem kellenek barátok, így inkább legyek magányos, minthogy megjátsszam magam azért, hogy "barátaim" legyenek! Nem bírok tovább színészkedni, mert senki nem ismer engem! Nem vagyok olyan visszahúzódó, stréber "jókislány", mint ők, hanem igazából imádom a gyorsaságot, a sebességet, a szédülést, zuhanást, imádok felszabadulni, lázadni, merész, veszélyes dolgokat csinálni. Na, erre csak olyan válaszokat kaptam, hogy "hiszem, ha látom", meg hogy "bizonyítsd be!" nos, elhatároztam, hogy jövő héten, amikor kezdődik a suli, már úgy fogok menni, hogy az leszek, aki valójában vagyok! De nem tudom, hogyan bizonyítsam be, hogy tényleg odavagyok a feljebb említett dolgokért? (már mindegyiket tapasztaltam)??? Hogyan mutassam meg nekik? Írjatok ötleteket, de légyszi, ne olyanokat, amiknek kirúgás lesz a vége :-P csak azt akarom, hogy eltátsák a szájukat, és elhiggyék, hogy abszolút nem vagyok olyan, mint amilyennek ismernek!!!

2015. ápr. 2. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Soha a büdös életben nem leszel boldog, ha folyton másoknak akarsz bizonyítani. Szard le magasról, hogy ki mit gondol rólad. Te tudod, amit tudsz, a többi nem érdekes. Ezt egy 56 éves pasas írta neked.
2015. ápr. 2. 22:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Aha és ezt még el is hiszem ;-)
2015. ápr. 2. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:
El is hiheted.
2015. ápr. 3. 08:22
 14/14 anonim válasza:

Szia!

1.pl.:Én emo vagyok és amikor először mentem be így a suliba nagyot néztek. De én mertem ezt felvállalni és már teljes mértékben jó.:)

2.:Nemcsak emo vagyok, hanem bisexuális is. Na és szerintem te is ilyet érezhetsz, mert én ezt nem merem felvállalni. Viszont tegnap az osztálytársam kinyőgte hogy szívesen találkozna egy meleg lánnyal. Akkor jött bennem a felismerés hogy elmondhatnám neki. De nem tettem meg és nagyon sajnálom... :(

2016. dec. 8. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!