Hogyan köszönjek az új osztálytársaimnak a középiskolában?
Hát figyelj, én is viszonylag szégyenlősebb, izgulós gyerek voltam és tudom elég szar, mikor nem vagy jó az ismerkedésben meg könnyen zavarba jössz, stb.
Én annyit tudok tanácsolni, hogy ne agyald túl a dolgokat, ne görcsölj minden apró dolgon, lehet hogy nagyon jó barátokat is találsz az új sulidban, de az is lehet, hogy mikor ott hagyod azt a sulit is többet nem fogsz találkozni senkivel, kb. :D
Próbálj meg olyanokkal haverkodni, akik hasonlítanak rád, hasonló az érdeklődési körük. Pl. ha kocka vagy, akkor kockákkal, stb. :D Én pl. nagyon szeretem a rock és metal zenét és elkezdtem koncertekre járni, persze nekem annyiban jó volt, hogy tesómékkal jártam aztán rajtuk keresztül megismertem másokat, bár akkoriban én nagyon béna voltam, sokszor tök csendben voltam, stb... De nem tudom igazából, csak próbáld lazán venni a dolgokat, ne azon agyalj, hogy ki mit gondol rólad, ameddig nem vagyok tök bal*** addig minden rendben van.
Nem tudom mit mondhatnék még, mert nem ismerlek, de tényleg ne görcsölj nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!