Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen sok unott,...

Miért van ilyen sok unott, bunkó, hozzá nemértő eladó?

Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Eladó szakmám van, de kiábrándultam belőle teljesen.

Először is túl vannak terhelve, továbbá az a lényeg ugye, hogy rátukmáljanak mindenkire mindent, meg átvágni a vásárlót. Nekem nehezemre esett a kisnyugdíjas néninek a drága dolgokat ajánlgatni, persze ha nem ajánlottam, lecsesztek.

A 3-4 napos süteményt, ha megkérdezték, hogy friss-e, azt kellett mondani, hogy igen, természetesen. Ez mindennel így volt.

Az élelmiszerrel egyáltalán nem bántak tisztességesen, és iszonyat sok a pazarlás.

Mikor 8 órán keresztül cseszegetik az embert, azért nehogy már még mosolyogjak is. A vevők se különbek amúgy. Volt olyan, hogy valamit rosszul csináltam és a cigány vevő megfenyegetett, hogy megver.

Sorolhatnám még, de csak felidegesítettem magam. Örülök neki, hogy elmentem inkább egyetemre és tök mást tanulok.

Kereskedelemben dolgozni ma már nem igazán végzettség kérdése. Elég alja munka lett.

2015. márc. 31. 22:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert egy részt ilyenek az emberek! A bunkó emberek általában irigyek ! Szóval vagy irigy vagy vagy sikeres :D Én is voltam a cba-ban és mikor 20E-esel fizettem egy 2 zacskó chipszért beszólt nekem a nő nagyobb nincsen. Én persze ezt nem hagytam annyiban panaszt tettem,megmondtam neki én vásárolni mentem nem társalogni. Nem szeretem szóval persze lehet panaszt tenni! :)
2015. ápr. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!