Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit találnak egyesek ijesztőne...

Mit találnak egyesek ijesztőnek a bohócokban?

Figyelt kérdés
Nem nevetem ki őket, csak nem értem. Melyik része ijesztő a dolognak?
2015. márc. 31. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindent, a ronda festék, ronda paróka, ronda ruha, összevissza színekben, embert fel sem lehet alatta ismerni. Meg elvileg viccesnek kéne lenniük, de én sose láttam még vicces bohócot, a viselkedésük is inkább ijesztő.
2015. márc. 31. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Kiszámíthatatlanok, harsányak, olyanok, mint az elmebetegek. Hülyeségeken röhögnek, értelmetlen dolgokat ismételgetnek... mint ahogy egy dilinyóssal sem szállsz be egy liftbe, mert bármikor rádtámadhat, vagy levizelhet téged, vagy akármi és még csak fel sem fogja, úgy a bohóc is akármikor hülye helyzetbe hoz bárkit maga körül, ezért borzadok tőlük.
2015. márc. 31. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Sztem már az arcfestésük is ijesztő lehet - fehér arc, furára rajzolt szemek, majdhogynem mozdulatlanra körbemázolt vérvörös száj...

arról nem is beszélve, hogy ijesztő lehet a fura mozgás is, netántán ha közelebb jön a közönséghez...

2015. márc. 31. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

"Meg elvileg viccesnek kéne lenniük, de én sose láttam még vicces bohócot"

Ez igaz.

2015. márc. 31. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tartom őket ijesztőnek, inkább azt mondanám, viszolygok tőlük.

A 2. nagyon igazakat írt. Lakik a szomszédban egy értelmi sérült, kissé labilis a viselkedése is. Na kimázolva, színes ruhákban tökéletes bohóc lehetne.

Meg az állandó mímelt vidámság... a képmutató és harsány embereket is utálom, nemhogy ezek elnagyolt paródiáit.

Arról nem beszélve, hogy a bohócpoénok nagy része abból áll, hogy másból próbál hülyét csinálni. Ez is egy elég taszító dolog szerintem.

Meg gondolom van, aki túl fiatalon látott bizonyos bohócos filmeket vagy valami. :D

2015. márc. 31. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2015. ápr. 1. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:

direkt kerestem rá erre a témára.

ezexerint nem csak én viszolygok tőlük.

2015. máj. 22. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
én sokat hallottam, csak nem értettem
2015. máj. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!