Ijesztőnek találom az alacsonyabb férfiakat, más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Kimondottan ijesztőek számomra az alacsony (kb 170 alatti) férfiak. Nem tudom megmagyarázni miért. A törpéket is visszataszítónak tartom, mert olyan gnómok és természetellenesek.
Lehet azért alakult ez ki bennem, mert magasakkal vagyok körülvéve? Édesapám és a bátyáim is 190 felettiek, én pedig 177 vagyok. Mondjuk valószínűleg az alacsony férfiak pedig engem tartanak ijesztőnek.
2014. szept. 14. 10:09
1/7 anonim válasza:
Hát igen, másnak pedig te vagy ijesztő.
2/7 anonim válasza:
Miért zavar az téged,hogy alacsonyak.örülj neki ,hogy magas vagy.
3/7 anonim válasza:
Akkor en ilyeszto vagyok? 184 :D
4/7 A kérdező kommentje:
2-es: nem zavar, csak egyszerűen ijesztőnek tartom. Nem tudok rá jobb szót.
2014. szept. 14. 10:12
6/7 anonim válasza:
Most mért kellet lepontozni? :D
7/7 anonim válasza:
Talán tényleg azért tartod furcsának az alacsony embereket, mert magas családtagok közt nőttél fel. Valami gyerekkori, pszichés eredetű dolog lehet.
De nem értem, mit keres ez a kérdés az "ismerkedés" kategóriában, mikor semmi köze a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!