Mennyire számít ijesztőnek, hogy a NAV-nál dolgozik valamelyik szülőm?
Mostanában amikor szívóznak velem, egyetemen, valami vendéglátóhelyen, boltban, vagy van valami ügy, ahol megkérdezik, (bármilyen) általában úgy érzem ezzel, tiszteletet vívok ki.
Múltkor például egy piti ügy miatt orvosszakértőhöz küldtek, látszott, hogy maszek pszichiáter aki bevállal ilyen-olyan igazságügyi vizsgálatokat is.
Na ott is rögtön mondtam, hogy a navnál dolgozik édesanyám. Nyelt is egy nagyot.
Szóval ezzel elérek valamit? (amúgy nem nagy számok a szüleim, nem dolgozik egyik sem a navnál)
számomra semennyire.
Sőt, visszataszító, hogy egy felnőtt ilyen ovis módon védi magát.
Aztán lehet elgondolkozni annak a cégnek, orvosnak, akárkinek aki szívózna ezután velem, hogy akar-e a cége, főnöke, saját nyakába valami vizsgálatot, és szerintem ennyi elég.
Furcsa, hogy ennyire ellenszenves volt a kérdés.. nem volt vele ilyen szándékom.
most akkor elmondod, ha kérdezik; szólsz, hogy a szemétkedést megelőzd... döntsd már el!
Nem hinném, hogy bárki megkérdezi, hol dolgozik anyàd.
Ha meg te hozod fel, az igenis dedós fenyegetőzés.
én kinevetnélek mert ez elég óvodás dolog
az a fogorvos, cégvezető stb, akinek vaj van a füle mögött az meg nem azért ijed meg egy ilyen kijelentéstől mert valamelyik szülőd NAV-os hanem mert az adóhatósággal fenyegetted, ha nem lenne egyik rokonod sem NAV-os, csak egyszerűen azt mondtad volna hogy felnyomod a NAV-nál ha szívózik az pont ugyanilyen hatást váltott volna ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!