Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy ne irigyeljem?

Mit tegyek, hogy ne irigyeljem?

Figyelt kérdés

A barátom baráti társaságában van egy fiatal lány (22), most ment férjhez tavaly. Néha összejárunk velük.

Én dolgozom, ő otthon van, viszont a férje az én keresetemnek a tízszeresét viszi haza alsó hangon, szóval milliókat.

Elhívtak minket vásárolni, amitől kicsit óczkodtam, mivel mindketten fizu előtt állunk, de azért mentünk, mert beszélgetni, sétálni ingyen is lehet.

Kicsit mindig is irigyeltem a lányt, amiért nem csak gyönyörű, de klassz személyiség és gazdag is. Szóval, ha velük vagyok, mindig lecsökken az önbizalmam valahová mínuszba.

Ő 30 ezerért nézegetett táskákat, még nekem azon kattogott az agyam, hogy tulajdonképpen egy cent sincs a bankkártyámon, és ez még 1 hétig így is marad.

A másik, amiben komoly hátrányban érzem magam, hogy nekik mindhármuknak (barátom, csajszi, férje) anyanyelvük az orosz, nekem meg tanulni kellett, és néha még mindig megesik, hogy nem értek egy poént, vagy nem tudom olyan választékosan kifejezni magam.

Mit tegyek, hogy ne így lássak mindent?

21L

2015. márc. 28. 21:24
 1/5 hugyosgalacsin ***** válasza:
93%
legyél orosz maffiózó mint a férje..
2015. márc. 28. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:
A férje programozó, de a kérdés szempontjából ez lényegtelen
2015. márc. 28. 21:28
 3/5 manó1235 ***** válasza:
Gondolj arra hogy,persze ilyen anyagiakkal könnyű magabiztosnak és sikeresnek lenni, ha az ember nem idegeskedik és alap a jó megélhetés. Szerintem azok az igazán nagyszerű emberek akik a rossz helyzetekben tudnak helytállni, ha a helyedben lenne a csaj lehet nem viselkedne úgy ahogy most. A másik dolog meg az hogy nem tehetsz róla hogy nem az anyanyelved az orosz, ők sem értenék fordítva a magyart. :D 21/L
2015. márc. 28. 21:35
 4/5 Quasar07 ***** válasza:

Az igazi boldogság nem a pénzben rejlik! Vagy valami ilyesmi...:)

De most komolyan... Ti lehettek attól még sokkal boldogabbak náluk.

2015. márc. 28. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Akármilyen jól állnék, senkit se hívnék vásárolni kikapcsolódásképp.
2015. márc. 28. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!