Miért van az, hogy itt a gyakorin bárki segítséget kér, panaszt ír le, általában nem bátorítást kap, hanem leszólják és ellene vannak?
Erre írtam egyszer, hogy "vagy segíts vagy maradj csendben!" :)
Lehet, hogy én leszólást fogok kapni…
Sok esetben vannak olyan kérdések, amire 5 perc guglizással választ találna. Vagy itt visszaolvasna mert övé az 1001-edik. Meg néha szimplán lusták maguk megoldani a dolgokat és azt hiszik ha itt nyavajognak, attól előrébb lesznek.
Na meg a panaszkodás...mikor kvázi nem akar segítséget, semmit, csak mindenki nyakába zúdítja a világfájdalmát, mintha másnak semmi baja nem lenne. Vagy kedvencem az, aki nem választ, vagy tanácsot vár, csak egy jó vállveregetést a saját hülyeségéhez.
Kedvencem az, mikor a kérdező maga kezd el választ írni a saját kérdésére és "egymást" kezdik dicsérni...
"nem akar segítséget, semmit, csak mindenki nyakába zúdítja a világfájdalmát"
Azt nem kell elolvasni.
"Azt nem kell elolvasni."
Jól hangzik, csak néha segítőkész akarok lenni, elolvasom a fél oldalnyi rizsát, mert gondolom hogy valami komoly dolog, aztán a végén nézem hogy na, elment feleslegesen 10 perc az életemből, főleg mikor 3x kell átnézzem hogy értelmezni tudjam mit is akar.
Félreértesz! Nem itt bűntettek meg, csak kaptam két büntetést autóra, kértem segítséget, tanácsot, javaslatot és némileg ellenem voltak. Vagy csak én értlemeztem úgy. :))
Vagy úgy:-)
Gondolom, megkaptad, hogy tartsd be a szabályokat, és nem lesz büntetés.
Pontosan. :)
Nem azt várom el, hogy megveregessék a vállalamt, hogy milyen jól csináltam, de azt se, hogy a legrosszabb rossznak gondoljanak. Erre írtam nekik, hogy "segíts vagy maradj csendben!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!