+30 éves emberek segitseget kérném!?
Szerintem ez egyénfüggő.
Nem kell mindent elhinni amit hallasz.
jobb most az életem (32 F) mint 20 évesen volt
csomó mindent máshogy látok
már nem vagyok naiv, helyből leszarok mindenkit
bár akkor lettem volna ilyen mint most
Köszönöm. Az eddigi válaszokat, 5-6 volt eddig a legjobb .
Az érdekelne valójában hogy mit látok másképp pontosan ? Vagy modhatnám mivel kapcsolatos.
35 múltam.
Mindent máshogy látok 30 után.Van tapasztalt minden téren.
Jó és rossz is.
Már nem minden fekete vagy fehér,van közte is..
Nem sietek,próbálom élvezni az életet, nem hajszolni.
Van stílusom Nő vagyok,nem egy lány.
Van saját lakásom,pénzem,hogy élvezem megtegyek dolgokat amiket szeretnék.
#5 vagyok.
Pl. araa, amit máshogy látok. 30 éves koromig fogalmak sem volt róla hogy mi is ennek az életnek az értelme, azon kívül hogy talán a túlélés ( és nem is nagyon érdekelt), de ma már sejteni vélem. Ezért ma már tudatosan próbálom úgy élni az életem több kevesebb sikerrel hogy szem előtt tartsam azt, hogy minden döntésért, amit az életben meghozok, felelősséget tudjak vállalni. Régebben sokszor hivatkoztam talán a véletlenre, ma már úgy hiszem hogy nincsenek véletlenek. Annak előtte kézzel fogható dolgokban kerestem az örömöket az életben. Ma már azt gondolom hogy a fontos dolgok nem ilyenek. Azelőtt sokszor éreztem magam magányosnak és elhagyatottnak, ma már tudom hogy soha sem voltam magamra hagyva és nem is lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!