Kitől kérhetnék segítséget, nem tudom mi bajom van de nagyon rossz már?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt észrevettem,hogy egyre rosszabb a kedvem. Híztam jó dagadt vagyok. Akkor alig tudtam barátkozni, a tanulás jól ment és lett egy pasim is. Viszont nem segített a helyzeten hanem elkezdtem függni tőle leromlottak a jegyeim is. Egy-két barátot nagy nehezen szereztem és volt kedvem motivált voltam. Végül pszichiáterhez kerültem pánikbetegség miatt, a szüleim iszonyat sokat veszekedtek és verték egymást gondolom ezért, a gyógyszertől amit kaptam mégjobban elhíztam :( még a barátom is kidobott persze nem ezért,hanem a folytonos rossz kedvem miatt. Esküszöm nem tudom miért van. Belekeveredtem egy nagy hülyeségbe,méghozzá fájdalmamban belementem egy nős pasi játékaiba,most neki se kellek( nyilván) és a maradék önbizalmam is elment,nem megy a munka a tanulás semmi. Semmi se motivál már csak meg akarok szűnni. Nem érzem jól magam a világban,nem akarok tovább küzködni és szenvedni semmivel. 19 éves vagyok amúgy2015. márc. 6. 18:57
1/4 anonim válasza:
Szia,kezdj el aportolni csak úgy,ne a kedved szerint,csak úgy iktass be napi egy òràt futni vagy amit szeretsz..mondjuk 4 kor az még nem sötét..ìgy lesz egy napi rutin,boldogabb leszel,mert endorfint termelsz,fittebb egészségesebb,és az agyad oxigént kap,a hangultod,életkedved,akaraterôd visszatér..a lényeg ne gondolkozz csak csinàld...jah és egészséges tàplàlkozàs,cukrot kerüld!!
2/4 A kérdező kommentje:
Ja igen ezeket már próbáltam,hogy sport meg ilyenek és határozottan nem lett jobb csak mégjobban elment az erőm és a kedvem mindentől,mert nincs kedvem hozzá. Próbáltam teákat,ismerkedni ,tanulni,munkába temetkezni,pasizni mindent már. Semmi se vált be ezek közül. Ha megnyerném az ötös lottót jelenleg annak sem örülnék,nincs kedvem még a hawaii szigeteken se nyaralni,képtelen vagyok az örömre.
2015. márc. 6. 19:07
3/4 anonim válasza:
Nem lehet,hogy túl hamar feladtad?Ne nézd,hogy meddig csak csinàld!!Mint az öltözködést..legyen meg,és ha letelt,jutalmazd meg magad,na nem sütivel,de a sorozatoddal vagy pihenéssel,zenével...az a lényeg ne vàrj rögtön csodàt...lehet egy év kell..lehet egy hònap...ha egy év nem elég,akkor abbahagyhatod,de mutasd meg,hogy amit kitûzöl arra képes vagy a mozgàs csak segìthet...bàrmilyen,ha a futàs,kocogàs nem segìt...vagy egy óra gyors séta vagy lassú..rajtad múlik...bent ülve nwm leszel jobban,és csak kapcsolatfüggô leszel...ne légy az magadra koncemtràlj most csak az egészséged a tét!!
4/4 anonim válasza:
Első körben próbálj meg kibékülni magaddal! Nem lesz könnyű, tudom.
Azt, hogy a szüleid a betegséged miatt verték egymást, gyorsan felejtsd el, mert marhaság. Ne okold már mindenért magad!
Olyan pasiért meg bocs, de nem kár, aki lelép, mihelyett rosszabb passzban van a barátnője.
Hidd el, simán van még innen kiút, de ahhoz legelőször el kell fogadnod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!