Igaz hogy a lányok kevésbé nézik az ellenkezö nemnél a külsőt mint a férfiak?
Hát minden nő nevében nem tudok nyilatkozni, de nálam nem annyira fontos. Persze valamennyire az, aki azt mondja, hogy nem az hazudik. De ha megtetszik valaki, nem fog érdekelni, hogy van egy kis pocakja vagy hasonlók :)
24/L
Másodikat lepontoztam. Több okból is. Egyrészt a férfiak sokkal kevésbé felszínesek, mint a nők, nekünk egy lány vagy tetszik, vagy nem. Azt konkrétan lesz.rjuk, hogy szolizol, sminkelsz, hogyan öltözöl, meg hogyan nem. Ha tetszel, akkor tetszel és kész.
A nők elvárásai egyébként ezerszer magasabbak. Egy ideális barátnő, aranyos, kedves, szép, kissé perverz. Ehhez jönnek hozzá az extrák, ami férfi függő, hogy mit várunk el, az egyik barátom pékdául csak olyan lánnyal jönne össze, aki imád biciklizni, nálam az a szempont, hogy tudjak vele beszélgetni számos témáról, és azért nálam ne főzzön rosszabbul (rosszul főzök :-P)...
És mi az elvárás a nők részéről? A férfi, legyen magas, legyen kisportolt, erős fizikumú, legyen jóképű, legyen határozott, legyen vagány és titokzatos, legyen gazdag, legyen idősebb, mint a lány, legyen magas társadalmi státusza, saját lakás, kocsija.... a sor végtelen. A nők igényei kb. a csillagokban vannak, szóval egy vicc ez a kérdés.
4. válaszoló érdekes,
igen,egy csaj vagy tetszik vagy nem,csakhogy ezt föleg kinézet alapján döntjük el,
azt nekem ne mond hogy a pasiknak mindegy hogy egy csaj hogy öltözködik,szolizik,sminkel,milyen a melle,feneke,arca
tehát felszinesek vagyunk
azt én nemtudom hogy a csajoknak mennyire fontos a kinézet,de mondjuk sűrűbben szoktam látni hogy pasik bámulnak és fütyörésznek csajok után minthogy forditva
Ahogy öregszem, és egyre roggyantabban nézek ki, akkor azt kell mondjam, nem igaz.
Huszonéves koromban még lazán szemezhettem volna sok lánnyal, ha ugyanezt megtenném hozzám hasonló korú nőkkel, már a börtönben lennék lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!