Szerintetek van vele valami baj?
Sziasztok, 5 éve vagyunk együtt a párommal. Eddig is tudtam,hogy így gondolkodik valamilyen szinten,de most már ez nekem durva volt amit mondott.
Tehát elősször is beszélgettünk és azt mondta,hogy alapsulin volt egy tanára, aki szerinte oktalanul fejbe vágta, és kb fél év múlva meghalt és hogy ő örült neki.. most ez gyerek fejjel még elfogadható, de felnőtt fejjel is ezt mondani, és még mindig úgy gondolja h ez így rendben van..
A másik dolog meg hogy.. összevesztünk és lecsesztem,mert elég szarul állunk anyagilag, és egy üzletnél soha nem áll meg a stop táblánál mert mindig elfelejti, és 1000x mondtam neki h álljon meg, és most megcseszték a zsaruk.. és nem jól reagáltam elismerem,mert felhúztam magam... DE! erre ő azt mondja hogy majd ha ez velem is megesik ,akkor örülni fog, és cseszegetni direkt hogy ugyanazt érezzem amit ő ..
Szerintetek ez normális, és csak én reagálom túl ? Egyébként jól megvagyunk,szeretjük egymást. Köszi a választ :)
Nekem a legjobb haverom volt ilyen, mindig mondogatta, hogy de röhögne a XY osztálytársunkat elütnék. :)
Én nagyon bírtam. :)
"A stoptáblás dolog különösen akkor lesz vicces, amikor ezeregyedik alkalommal is "elfelejt"(?) megállni és telibe talál valakit, akit esetleg meg is öl"
Na nemár, szerintem meg ő az antikrisztus. :)
Igazatok van,túl reagáltam :) Mindenkinek vannak hibái, és mindenkit megviselhet a múltja :) Kedves 3.válaszoló.. igen jól megvagyok vele, a légynek sem tudna ártani, soha nem bánt velem rosszul, egyszersem ütött meg, megad nekem minden szeretet, kedves, lehet vele beszélgetni,értelmes, egy hullámhosszon vagyunk,szeretjük egymást... igen néha veszekszünk,mint mindenki más.. énsem vagyok tökéletes.. és igazatok van, ez nem olyan rossz dolog, lesz ettől még rosszabb is :) ő is csak azért mondott nekem ilyet,mert ideges volt, mert rosszul reagáltam, és bocsánatot kért, megbánta :) És kedves 3.,betartja a szabályokat, de oda tényleg fölösleges az a stop tábla,nincs értelme... és tudom h vigyáz a környrzetére,ha nem is állt meg a stopnál körülnézett,lelassított... :)
Köszi a válaszokat :) Már nemtartom fontosnak a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!