Miért érzem ezt néha? És akik éreznek hasonlóan, hogy "küzdenek" meg vele, vagy már nem akarnak?
Nem egészen az öngyilkosságról van szó. Egyszerűen csak arról, hogy mi van, ha már az illető nem akar élni? Ha soha nem is akart? A haláltól várja a feloldozást az életben elkövetett tettei miatt, és a szégyen miatt. De mi van ha a halál nem segít?
Miért elítélendő ha valaki megöli magát? Én is nagyon sajnálom mikor valaki erre vetemedik, de részben meg is értem.
Nem kérte, hogy szülessen e világra.
Ezt úgy hívják, hogy depresszió. Én is ilyen vagyok (bár én már próbálkoztam öngyilkossággal is) és van egy haverom aki szintén így gondolkodik (de ő nem annyira durva, mint én).
Igazából nehéz ezt így megérteni, ehhez szakember kell. Okozhatja bármilyen fizikai változás a testedben, az agyadban, akárhol; de akár a környezeted is, a múltad, vagy bármi. Nem természetes dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!