Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, hogy lány létemre...

Az gáz, hogy lány létemre egyedül megiszok egy üveg bort, ha megyünk valahova pl?

Figyelt kérdés
meg esetleg még egy-két rövidet is mellé. nem hányok tőle vagy ilyesmi. csak nem sok ez kicsit?

2015. márc. 22. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A berúgás alatt nem azt értettem, hogy teljesen kiütjük magunkat. Olyankor még haza szoktunk sétálni a Duna partról.

2015. márc. 23. 11:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ... hány éves vagy, 16-18 év alatt marha gáz, ha egy KISLÁNY ennyire sokat iszik.

Hogy mennyire rúgsz be. Most ne arra legyél büszke, hogy jaj, nem hánysz tőle, meg annyira nem iszod le magad, hogy ne emlékezz a dolgokra. De ha többször van olyan, hogy túl közvetlen vagy emberekkel, hangoskodsz, balhézol, tántorogsz, akkor gáz.

Amúgy, ha TÉNYLEG bírod, főleg, ha minőségi a bor, nem vmi tablettás fos, akkor nem baj.

2015. márc. 23. 20:04
 13/16 A kérdező kommentje:

nem szoktam tántorogni:D kicsit jobb a kedvem meg hát nyilván érzem a fejemben, de nem vagyok túl gáz szerintem. 20+ éves vagyok.

aki meg alkoholizmusról ír.. :DDDDDDDDDDD kicsit utánanézhetnétek, mi az alkoholizmus. meg tudom állni, hogy ne igyak meg nem döntök le egy üveg bort minden nap csak úgy kedvtelésből. jézusom. nektek gondolom az összes bulizó fiatal alkoholista.

2015. márc. 24. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Hat ha ez gaz, akkor en is az vagyok!

21L

2015. márc. 24. 12:32
 15/16 anonim válasza:
hát már nem azért de 1 üveg bor az kb semmi, egy évben jó ha 2x iszom alkoholt és még nekem sincs semmi bajom ekkora mennyiségnél..
2015. márc. 24. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Senki nem írta, hogy alkoholista vagy, csak hogy ez a jó irány hozzá. Nem biztos, hogy végigviszed, de így tovább, ha zombiként kívánod tölteni könnyen csappanó éveidet. Ma még ez nem probléma, nyilván. Olyan, mint a káros füstökkel teli munkahely. Fiatalok vagyunk, bírjuk, hát persze. Két évtized múlva meg teli csövekkel és hegekkel ez úgy megváltozik.

Nem mellesleg akkor nem vagy közelében sem az alkoholizmusnak, ha épp olyan könnyen abbahagyod és hazamész, akárhány pohárral is dobtál be. Kellőképpen messze az van tőle, aki kábé egyet iszik néha, meg esetleg ünnepekkor ha van kedve és úgy gondolja, odalazít párat még. Igazán messze pedig az, aki nem engedi be.

2015. ápr. 28. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!