Miért félek egyedül elmenni otthonról?
a félelmed -úgy látszik- a gyerekkori rossz élményből ered. ha gondolod, leírhatod akár privibe, vagy ide is.
Szóval: hát igen, én is szoktam úgy érezni, amikor angolóráról jövök haza, és sötét van, hogy a mögöttem sétáló alak, elkezd felém rohanni, és letámad, meg ilyenek. Nálam bevált módszer az, hogy ilyenkor továbbgondolom az eseményeket, és pl. hajlakkot fújok az illető szemébe, vagy kap tőlem egy jobb egyenest, vagy kinyitom az esernyőmet rá, vagy rádobok egy követ, szóval a lényeg az, hogy én kerülök ki győztesen, és néha a kitalált kis sztorimon jókat nevetek (vegyük pl. a hajlakkos variációt :D)és hipp-hopp, már haza is értem. írj, ha úgy érzed, még nem nyugodtál meg teljesen, ha akarod, kitalálhatunk valamit :D (amúgy pszichológusnak készülök) de nehogy úgy értsd, hogy ezt úgy gondolom, te egy dilis vagy, mert én is szoktam félni ilyen helyzetekben, tudom, milyen rossz érzés. :/
szóval várom a leveled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!