Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt gonosz lanyok?

Vannak itt gonosz lanyok?

Figyelt kérdés
En rettentoen gonosz vagyok, pl. bekopnem a munkatarsam is, csak hogy kirugjak. De azt sem "ugy" csinalnam, hanem fondorlatosa ugy allitanam be hogy veletlenul tudodjon ki es igy en vedve vagyok. Jo lenne egy hasonloan gonosz masik nemu, akivel csak egymassal nem gonoszkodnank, de mindenki massal igen :)
2015. márc. 22. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Amennyire értelmesen megfogalmaztad ezt, nagyon komoly fenyegetést jelenthetsz...:D
2015. márc. 22. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
De tenyleg az vagyok. Pl. megszoktam kerdezni, hogy "segitsek?" de olyankor is tudom, hogy a valasz az lesz hogy nem kell neki segiteni. En igy udvariasnak tunok, de belul orulok hogy nem kellett segitenem mert nem sok kedvem volt. Szoval ilyen kis patkany lehetek, aki mast gondol mint amit mutat :)
2015. márc. 22. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Mesélj még mérhetetlen gonoszságodról:D

2015. márc. 22. 17:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Hat, olyan is volt hogy a munkatarsam segitseget kert (e-mailben), en pedig nem akartam hogy sikeruljon neki megoldani a problemajat, es valaszoltam neki de hianyosan es kicsit felrevezettem. Szoval kapott is segitseget meg nem is.
2015. márc. 22. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagymamam adott penzt, en visszaakartam adni neki (de ez is olyan gesztus volt, hogy tudtam hogy ugyis azt mondja majd hogy tegyem el). Igy en jo unokanak tunok, es a penz is megmarad.
2015. márc. 22. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyi?
2015. márc. 22. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Te nem gonosz vagy, szimplán hülye.
2015. márc. 22. 17:47
 8/9 anonim válasza:
Hat nem lehet tobb az iq szinted egy 9 evesenel. Te nem gonosz vagy hanem egyszeruen csak rohadt gyerekes.
2015. márc. 22. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Általában kedves és jóindulatú vagyok, de ha vki nagyon keresztbe tesz nekem, nagyon bosszúálló és gonosz tudok lenni. Olyan terveim vannak egy-két ember ellen, hogy juhujjj... semmi piti kicsinyes dolog, mint pl. kocsikerék-kiszúrás, facebook-feltörés, áááá... konkrét megalázás közönség előtt anélkül, hogy kifejezetten gonoszan jöjjek ki (max. a megalázott tudná, de általában olyan cselekedetek váltják az ilyen tervezgetést ki belőlem, amit más jobb érzésű ember sem fogadna el)...

viszont én már megtaláltam a párom, és nem cserélném le :).

2015. márc. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!