Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen féltékeny és...

Miért ilyen féltékeny és rosszindulatú rengeteg nő a többi nőtársával szemben?

Figyelt kérdés

Vagy csak az én környezetemben ilyen botrányosak?k. Egy jó barátnőm pl, ha meglát egy csinos nőt (még nem is ismeri) azonnal utálni kezdi. És ez nem csak egy elrettentő példa, sok ilyen ember vesz körül... Szerintetek ez normális??!!

A férfiak miért tudnak normálisan viszonyulni egymáshoz és a nők miért nem?

2015. márc. 21. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van benne igazság, bár a barátnőd esete kicsit extrém. Nekem ezért voltak mindig többségében fiú haverjaim (tényleg csak haverok:-)), utálom ezt a női versengést és az alattomos, mosolyogva odabökött szurkapiszkákat, bármennyire is megtanultam kezelni ezeket.

Azért a pasik körében is létezik valamennyire a jelenség, elég, ha itt a GYK-n körbenézel, rengeteg nyavalygást találsz fiúktól, hogy neki nincs nője, mert a lányok mind "qrvák" és csak a nagydumás vagy jóképű fiúkra buknak - akik persze mind "sz@rházi k.cs.gök".

2015. márc. 22. 00:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert mindenki tele van frusztrációkkal, a tévében, kifutókon nyomatják a betegesen vékony nőideált, a magazinokban is ritka szép nőket látunk agyonretusálva, minden netes oldalon mosolyognak a reklámon a tökéletesnek beállított nők... a legtöbben ennek hatására nem látjuk magunkat elég jónak, és innentől már intelligencia kérdése, hogy ezt a belső konfliktust ki hogyan próbálja feloldani, valaki az önbizalmát tunningolja, jógázik, más a többiekbe köt bele...
2015. márc. 22. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan, ugyan. Én rendszeresen tapasztalom, hogy pasik békésen söröznek, vidáman beszélgetnek, majd otthon beszélik meg a párjukkal, hogy az illetőt hogy vágják keresztbe üzletileg. EZ sokkal alattomosabb dolog. Exemet ilyesmi miatt hagytam ott.
2015. márc. 22. 00:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez így igaz, nekem pl a párkapcsolatomat kezdték ki a barátnőm barátnői, jól megkeverték a sz.rt, a párom meg nagyon befolyásolható, mindenkinek mindent elhisz, nagyon kis naív.

De nem csak a nőkre irigyek a nők, mindenkire aki él és mozog, bocsánat, bizonyos nők, illetve a nők jórésze. Persze vannak kivételek.

De irigyek a más értékeire, külsőségeire, párkapcsolataira, sikereire, szinte mindenre.

Én hapsi létemre ezt direkben letojom, és sok barátom is ugyanígy van evvel. Jókat röhögünk inkább mindenen, szívatjuk egymást, de sértődés sosincs.

Ha meg olyan van, hogy két férfi rivalizál, ellenségeskedik, ott vagy egy nő van a dologban, vagy valamelyik oldalról állati ösztönök működnek. Az ilyet meg jobb kikerülni, mert nem fér bele a normál emberi gondolkodásmódba.

2015. márc. 22. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
A nők hülyék
2015. márc. 22. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!