Miért ilyen féltékeny és rosszindulatú rengeteg nő a többi nőtársával szemben?
Vagy csak az én környezetemben ilyen botrányosak?k. Egy jó barátnőm pl, ha meglát egy csinos nőt (még nem is ismeri) azonnal utálni kezdi. És ez nem csak egy elrettentő példa, sok ilyen ember vesz körül... Szerintetek ez normális??!!
A férfiak miért tudnak normálisan viszonyulni egymáshoz és a nők miért nem?
szerintem pedig tévedsz. nekem sok jó barátnőm van, akik nem ilyenek. nyilván ismerek olyat is, aki ilyen, csak azzal nem igyekszem tartani a kapcsolatot.
ha csak ezt érzékeled a környezetedben, akkor veled van a baj. amikor egysíkúan rossznak látunk dolgokat, akkor mindig a mi készülékünkben van a hiba.
Ez megint egy hülye általánosítás.
A pasik ugyanúgy rivalizálnak, ha ne jobban. Sőt jobban.
íme, ott is rosszindulatot látsz, ahol nincs.
nálam is azt látod, és ebből is látszik, hogy a te készülékedben van a hiba.
csak mindig ezt a legnehezebb elismerni. a külvilágot mindig könnyebb hibáztatni: a többi nő rossz, bezzeg te különleges vagy.
de ne aggódj, ebbe a csapdába sokan beleesnek, nem te egyedül. Mindenki szereti magát jobbnak érezni a társainál, gondolom, ez valami evolúciós örökség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!