Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyenek voltatok 15 éves...

Miss Huuuha kérdése:

Ti milyenek voltatok 15 éves korotokban?

Figyelt kérdés
Ebben a korban sokan már isznak, cigiznek, a sokadik párkapcsolatukon vannak túl, bulikba mennek...de én nem, és nem tudom mi a normális.
2015. márc. 21. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

15... Normális gyerek voltam, inkább kicsit visszahúzodó. Imádtam olvasni,énekelni, táncoltam.

Most 18 vagyok. Barátom még nem volt,(de nem bánom, annyi barátnőm él már ilyenkorban is nyomott kapcsolatban.)Nem járok bulizni,nem cigizek, nem iszok. Sok zenét hallgatok, eneklek, tanulok, és a célomhoz vezető utat taposom ki.:) Ha tehetném se változtatnék ezen.

2015. márc. 21. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Én csináltam azt amiket írsz, nem tiltotta meg senki.

Ettől függetlenül ugyanolyan felnőtt lettem, mint az aki nem csinált ilyesmiket.

2015. márc. 21. 18:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Gépeztem, zenéltem, olvastam, illetve mérsékelt mennyiségben a haverokkal lógtam a szabadidőmben.

Visszahúzódó, nem igazán lázadó kölyök voltam, így egyrészt annyira nem hiányzott a piálás, cigizés, csajozás, bulizás, ha pedig mégis, akkor titkon arra vágytam, hogy bár néhány évvel idősebb lennék, hogy nyugodt szívvel kipróbálhassam.

2015. márc. 21. 19:54
 14/17 anonim válasza:
Szabadba játszottunk.
2015. márc. 21. 20:39
 15/17 anonim válasza:
Ittam, cigiztem és buliztam minden hétvégén. A szüleim hiába tiltottak, nem fogadtam szót. Azóta lecsendesedtem. Második egyetemet végzem, jó munkám van. Hiányzik mégis a fiatalabbik énem. Magányos vagyok és folyton szomorú. 23/L
2015. márc. 21. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Elviselhetetlen. Rocker, tiszta feketében. Ittam, cigiztem, a sokadik semmilyen "párkapcsolatomon" voltam túl, ha bulikba nem is, de kocsmákba, koncertekre, házibulikba jártam. Az hagyján, hogy hülyén néztem ki(béna smink, szegecses cuccok, sok számmal nagyobb bandás pólók), de nagyon beképzelt és flegma is voltam, nagyrészt lenéztem az embereket, és nem próbáltam megérteni őket. Ez egy olyan korszaka az életemnek, ami bár tele van jó pillanatokkal, kellemes emlékekkel, sikerélményekkel, mégis vegyül egy kis keserédes íz a nosztalgiázásba, az akkori személyiségem miatt. De azért örülök, hogy akkor olyan voltam, mert szerintem vannak emberek(pl:én), akiknek meg kell őrülniük ahhoz, hogy aztán normálisak legyenek, és sokat változtam. Meg 15 évesen amúgy is a többség hülye, szóval nem is tűntem ki különösebben.
2015. márc. 22. 20:07
 17/17 anonim válasza:

15 éves vagyok még 1 hónapig.

Nem cigizek, nem iszok alkoholt és nem drogozok.

Nem szoktam bulizni járni, néha a faluban lévő garden partyba elmegyek, vagy koncertekre.

Sötétedés után mindig itthon vagyok, csak akkor maradok bárhol sötétedés utánig, ha a szüleim vagy a nővérem velem van, vagy más személy akikben a szüleim megbíznak.

Még nem volt párkapcsolatom.

Jól tanulok és sportolok.

2017. aug. 6. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!