Ti milyenek voltatok 15 éves korotokban?
15... Normális gyerek voltam, inkább kicsit visszahúzodó. Imádtam olvasni,énekelni, táncoltam.
Most 18 vagyok. Barátom még nem volt,(de nem bánom, annyi barátnőm él már ilyenkorban is nyomott kapcsolatban.)Nem járok bulizni,nem cigizek, nem iszok. Sok zenét hallgatok, eneklek, tanulok, és a célomhoz vezető utat taposom ki.:) Ha tehetném se változtatnék ezen.
Én csináltam azt amiket írsz, nem tiltotta meg senki.
Ettől függetlenül ugyanolyan felnőtt lettem, mint az aki nem csinált ilyesmiket.
Gépeztem, zenéltem, olvastam, illetve mérsékelt mennyiségben a haverokkal lógtam a szabadidőmben.
Visszahúzódó, nem igazán lázadó kölyök voltam, így egyrészt annyira nem hiányzott a piálás, cigizés, csajozás, bulizás, ha pedig mégis, akkor titkon arra vágytam, hogy bár néhány évvel idősebb lennék, hogy nyugodt szívvel kipróbálhassam.
15 éves vagyok még 1 hónapig.
Nem cigizek, nem iszok alkoholt és nem drogozok.
Nem szoktam bulizni járni, néha a faluban lévő garden partyba elmegyek, vagy koncertekre.
Sötétedés után mindig itthon vagyok, csak akkor maradok bárhol sötétedés utánig, ha a szüleim vagy a nővérem velem van, vagy más személy akikben a szüleim megbíznak.
Még nem volt párkapcsolatom.
Jól tanulok és sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!