12 éves vagyok és 185 centi. Szeritetek ez nagyon durva? Ti mekkorák voltatok ennyi idős korotokban? Szerintetek még sokat fogok nőni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 20:12
1/11 anonim válasza:
Ez elég gáz! Menj aliz csodaországába, és idd meg azt a kis lofaszt, amitől összemész.
2/11 piriiiii válasza:
Első, Te vagy az a lófasz.
Hát, ez attól függ, hogy milyen nemű vagy.
Én lány vagyok, és a korodban úgy 150 centi lehettem.
3/11 piriiiii válasza:
(ja, most 18 vagyok, és 160 centi, szóval olyan nagyon sokat nem nőttem)
4/11 anonim válasza:
Nyugi en 12 vagyok 170 cm. :) gondolj arra hogy a magas lanyok szepek, es mennyi magas sztar, modell van.:) mas meg magassarkukkal kuzd, hogy magas legyem, viazont nekunk nem kell ;)
5/11 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy a kérdező lány?
6/11 piriiiii válasza:
Te meg miért beszélsz többes számban? :D
8/11 anonim válasza:
Én is kb. annyi voltam, aztán most így lassan 19 évesen is ugyanannyi vagyok xD
9/11 opened paradise válasza:
"Te vagy az a lofa.."
Itt meghaltam :D
Amúgy ja,nem hétköznapi.
Én a helyedben most elkezdenék kosarazni.
10/11 anonim válasza:
Nem gyakori, szerintem tovább is fogsz még nőni, úgyhogy sportolj sokat, főleg a hátizmaidra eddz, mert máshogy nem fogja bírni a gerinced ezt a hirtelen nyúlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!