Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem gáz hogy...

Csak szerintem gáz hogy valaki ennyire szendeszűz?

Figyelt kérdés
Egy buliba volt egy lány, a házigazda valami ismerőse, nem nagyon ismerte a többi embert. Az egész este alatt szinte semmit nem szólt senkihez. Kb egy zsák kukoricával is helyettesíthető lett volna, mert annyira semmi lélekjelenlétet nem mutatott. De nem is ez volt a legszebb, hanem mikor egy feles pohárba töltött ki magának cidert, és úgy szürcsölgette. Félre értés ne essék nem azt mondom hogy minden lánynak részeges ri*bancnak kell lennie, de ez meg már a lónak a túloldala...
2015. márc. 20. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

@14:18

Azóta ezt emlegetjük. Meg azt a lehűlést amit ezzel okozott :D"

Na a két növény IQ-val megáldott egyén egymásra talált :)

Kíváncsi vagyok, te hogyan viselkednél egy teljesen idegen társaságban.

Bele se merek gondolni, hogy hozzád meg a 3-as válaszolóhoz hasonló empátia nélküli primitív tuskókból milyen emberek lesznek ha felnőnek.

2015. márc. 20. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Evvel önmagában semmi baj, nem tudom, hogy mi a rossz vagy vicces benne.

Esetleg arra lehet rosszat mondani, aki tetteti, hogy szende szûz, közben igazából ribi.

2015. márc. 20. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

22:28.

Én vagyok az, aki fetrengett volna a röhögéstől. Tudod mivel nem vagyunk egyformák, a véleményünk sem egyezhetnek. Ebben az "elkorcsosult" fiatal társadalomban, ahol a facebook mögé bújva a társas kapcsolatoktól elhatárolódik szerintem eléggé "gáz" ha egy társaságban nem tudsz kapcsolatot létesíteni. Ha én lettem volna ilyen helyzetben akkor megpróbáltam volna valakivel felvenni a fonalat, mivel volt ott ismerőse (aki oda vitte) nem is lett volna nehéz dolga.

Ellenben lehet, hogy nem volt jó napja, megesik az emberrel, de akkor menjen haza mert a tréfa tárgyát képezheti az efféle magatartásával. Feles pohárból a cidert? Na ne szórakozzunk már...

Az IQ-m teljesen jól érzi magát, és az EQ-m sincs lemaradva, így én megpróbáltam volna felé közeledni.-Ez egy tipp volt a kérdezőnek a következő ilyen szituban.

Jó éjt! :D

2015. márc. 20. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet mindenki ilyen nagyszájú, kőkemény, nyomulós kommandós gyerek, mint te, aki egymás után küldi le bármikor a feleseket, és most minden talpraesettsége és életrevalósága mellett szemmel láthatólag annyit képtelen feldolgozni, hogy látott egy buliban egy zárkózott lányt. Na ha valami gáz ebben a sztoriban, akkor ez az.
2015. márc. 20. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak fiúban. Ha a lány máskor is ilyen, akkor lehet, hogy szociális problémái vannak. Ez gond, de biztos ő is tudja magáról.

De lehetséges, hogy kicsit később feloldódott volna. Vannak ilyenek, nem nagyon tudsz velük mit kezdeni, ez van.

2015. márc. 21. 00:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Őszintén gratulálok!

Kiröhögöd szerencsétlent, kiírod ide a kérdést, ahelyett hogy egyszerűen odamentél volna hozzá beszélgetni, hogy kicsit feloldódjon.

Lehet ő nem túl szociális, te viszont nem vagy túl empatikus!

1-1

2015. márc. 21. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!