Inkább hátrány vagy előny? Szerintem mindkettő. Szerintetek?
Vékony vagyok és képtelen vagyok hízni. 0-24-be eszek. Nem edzek meg semmi, de szálkás vagyis olyan mintha szálkás lenne a hasam, feszes. A mellem szerintem elhagytam valahol, a fenekem nagy azt szeretem is:D Viszont mindenhol olvasok arról, hogy a telt nők alakja a nőies mert van rajtuk mit fogni. Rajtam meg alig. És mindenki csesztet, hogy hol a mellem:D Szeretnék is hízni meg minden, de azt szerintem majd csak szülés után fogok. Anyum is így volt vele.
15/L
Szia!Én nyáron leszek 15,súlyunk és magasságunk is egyezik.Csak hát én pont nem nézek ki mint te :D Asszem.mondhatjuk hogy könnyű csontozatom van,mert én nem vagyok kövér,de a teltek közé sorolom magam.Sajnos túl teltnek is érzem magam :P.Mellem viszont van,ahogy helyes kis pocakom is :D
Már egy ideje erőlködöm,tavaly ilyenkor 58 kiló voltam,fél éve meg 51,dehát aza fránya nutella mindig megtalál :(.Sokat tornáztam és vigyáztam mit eszek,mire sikerült formába hoznom magam,sőt még.mindig iparkodok mert kicsit.odébb van a cél.
Ezért gondolom hogy igenis előnyt jelent amit írtál.Két éve még én is megehettem bármit probléma nélkül,nem is értettem a ducibb lányokat.Most meg mit nem adnék érte. :D Szóval ez az én állás foglalálosom.
Ha van feneked.akkor még formás is vagy,ami jó,a feszes has pedig legszebb álmom.A melleid miatt ne aggódj,majd lesznek.
Én is így voltam, ilyen voltam, mint te.
Aztán felnőttem. ( 22 évesen voltam olyan 56 kiló.)
Aztán hormonbeteg lettem. Ne akard tudni, milyen a másik véglet, főleg ha ahhoz vagy szokva, hogy sovány vagy.
Persze most van mellem, fenekem, ez jó, és csini, de... maga a tudat, hogy 15-20 kilóval több vagyok, mint voltam pár éve...
Borzasztó.
Szokj rá a sportra, még most. Később hasznos lesz. :)
Ne aggódj, változol még bőven. :) Szeresd magad, fogadd el magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!