Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem gáz hogy...

Csak szerintem gáz hogy valaki ennyire szendeszűz?

Figyelt kérdés
Egy buliba volt egy lány, a házigazda valami ismerőse, nem nagyon ismerte a többi embert. Az egész este alatt szinte semmit nem szólt senkihez. Kb egy zsák kukoricával is helyettesíthető lett volna, mert annyira semmi lélekjelenlétet nem mutatott. De nem is ez volt a legszebb, hanem mikor egy feles pohárba töltött ki magának cidert, és úgy szürcsölgette. Félre értés ne essék nem azt mondom hogy minden lánynak részeges ri*bancnak kell lennie, de ez meg már a lónak a túloldala...
2015. márc. 20. 13:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Épp antiszoc kedvében volt, vagy alapból ilyen személyiség. Én se mindig tombolok a házibulikon, néha jobban esik csendesen megfigyelni, vagy magamba fordulva élvezni a hangulatot. Az is lehet, hogy nem érezte jól magát, de valahol el kellett ütni az időt az első vonatig. Millió oka lehet.

De miért zavar ennyire? Kinyírta a partihangulatot?

2015. márc. 20. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen vagyok, csak fiúban. Szerintem nincs ezzel baj, én is utálom a bulikat. Miért nem mentél oda és beszélgetni vele, hogy feloldódjon?
2015. márc. 20. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Feles pohárba cidert? :D Egy szó jutott eszembe, amikor elolvastam "aztakurv.bassz.meg". Ez így egybe. Én ott helyben összeestem volna a röhögéstől. :D Tuti nem bírtam volna ki, hogy ne okoskodjak oda neki valami alkesz viccet, hozzászólást. :D
2015. márc. 20. 14:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
vannak ilyen nem éppen társasági lények. mivel nemigen ismer senkit íy nem mer senkihez odamenni, beszélgetni, ezáltal nem tud feloldódni stb. én is ilyen vagyok csak srácba. szerintem nem gáz amúgy, de ha látsz ilyet akkor nem pofán kell röhögni hanem elkell vele kezdeni bezsélni, stb
2015. márc. 20. 14:37
 5/16 A kérdező kommentje:

@14:18

Azóta ezt emlegetjük. Meg azt a lehűlést amit ezzel okozott :D

2015. márc. 20. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem találom az összefüggést a lány viselkedése és a szendeszűzség között.

Bár amúgy azt sem értem, hogy ez téged miért zavar?

2015. márc. 20. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés szerzője olyan szinten primitív, hogy mindjárt a falnak futok. :)
2015. márc. 20. 15:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Olyan primitív hogy feltette egy kérdést az oldalra.
2015. márc. 20. 16:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Ez miért szendeszűzség?

Lehet nem szereti vagy bírja az alkoholt. Adhattatok volna neki egy pohár kólát is.

Eleinte én sem vagyok beszédes új emberek előtt. Második, harmadik találkozásra meg le sem lehet lőni.

Volt hasonló esetem, mint amit felvázoltál. Barátnőm elhívott valahová és bemutatta a haverjait. Nem tudtam velük mit kezdeni.

Azóta már jóban vagyok velük, ha nem tudok velük tartani akkor hiányolnak és legutóbb bevallották, hogy elsőre baromi furcsának tartottak.

2015. márc. 20. 17:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Épp olyan kedvében volt, hogy nem akart bulizni, vagy esetleg nem könnyen oldódik fel idegenek közt (ahogy ezt már írták mások is). Az meg téged mit zavar, ha olyan volt, mintha ott sem lett volna? Neki így volt jó, ti buliztatok, ennyi.

Egyébként meg képzeld, nem mindenki őrült, aki nem issza literszámra az alkoholt. Van, aki egyszerűen nem szereti, és nem azért, "mert az egy nagyon, nagyon csúnya dolog".

2015. márc. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!