Csak szerintem gáz hogy valaki ennyire szendeszűz?
Épp antiszoc kedvében volt, vagy alapból ilyen személyiség. Én se mindig tombolok a házibulikon, néha jobban esik csendesen megfigyelni, vagy magamba fordulva élvezni a hangulatot. Az is lehet, hogy nem érezte jól magát, de valahol el kellett ütni az időt az első vonatig. Millió oka lehet.
De miért zavar ennyire? Kinyírta a partihangulatot?
@14:18
Azóta ezt emlegetjük. Meg azt a lehűlést amit ezzel okozott :D
Nem találom az összefüggést a lány viselkedése és a szendeszűzség között.
Bár amúgy azt sem értem, hogy ez téged miért zavar?
Ez miért szendeszűzség?
Lehet nem szereti vagy bírja az alkoholt. Adhattatok volna neki egy pohár kólát is.
Eleinte én sem vagyok beszédes új emberek előtt. Második, harmadik találkozásra meg le sem lehet lőni.
Volt hasonló esetem, mint amit felvázoltál. Barátnőm elhívott valahová és bemutatta a haverjait. Nem tudtam velük mit kezdeni.
Azóta már jóban vagyok velük, ha nem tudok velük tartani akkor hiányolnak és legutóbb bevallották, hogy elsőre baromi furcsának tartottak.
Épp olyan kedvében volt, hogy nem akart bulizni, vagy esetleg nem könnyen oldódik fel idegenek közt (ahogy ezt már írták mások is). Az meg téged mit zavar, ha olyan volt, mintha ott sem lett volna? Neki így volt jó, ti buliztatok, ennyi.
Egyébként meg képzeld, nem mindenki őrült, aki nem issza literszámra az alkoholt. Van, aki egyszerűen nem szereti, és nem azért, "mert az egy nagyon, nagyon csúnya dolog".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!