Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki tud gitározni és / vagy...

Aki tud gitározni és / vagy szintetizátorozni, azok között van olyan, aki szereti az elektronikus zenét?

Figyelt kérdés
Vagy ők mind csak rockot szeretnek? Itt van olyan?

2015. márc. 19. 11:27
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nekem az már messze hoppá, na mindegy...

Sok sikert hozzá!

2015. márc. 20. 16:51
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es! Milyen zenét játszottatok az előző bandáddal? Mennyire szereted az elektronikus zenét, meg miket?
2015. márc. 20. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én elektronikus zenében képeztem inkább magam, de én is szeretem a természetes zenét, és én is megvetem a pantomim djket. Olyan rohadt jó hardverek vannak, olyan gyönyörűen fel lehet készülni egy sokat improvizálós live act vagy félig live sessionre, erre deadmau5 is kicipeli azt a sok drága kacatot azért, hogy a pofádba tolja a mágiát. Szinte szerencse, hogy legalább vannak kábelek dugva a cuccok valagába.
2015. márc. 23. 14:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, az a legnagyobb poén, főleg régi felvételeken, ahogy a színpadon nagyban nyomkodják a szintetizátort, csak épp a kábel nincs bedugva. :D

Utolsó, te min játszol?

2015. márc. 24. 08:47
 15/15 anonim válasza:
Ha nincs bedugva, lehet, hogy be van mikorportozva :) egyébként mindkettőn tudok valamilyen szinten, de egyértelműen a rockot szeretem
2015. márc. 24. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!