Mit tegyek, hogy ne irigyeljem? L
Van egy lány, egy évvel idősebb nálam (22). A barátom legjobb barátjának a felesége, de egyben a barátom exe is. Bár, mikor megismertem, már rég nem jártak, szóval nem zavar, hogy ex.
Mindenben teljesen az ellentétem.
Én magas (170cm) szőke, kék szemű vagyok, ő alacsony (150cm), zöldes barna szemű, barna hajú.
Mások szerint teljesen átlagos, én meg sajna annyira tudom irigyelni. A nevétől kezdve (Natália), a viselkedéséig mindent.
Rendes csajszi meg minden, nincs vele semmi bajom, csak mindig a háttérben érzem magam hozzá képest, túl klassz.
Mindkettőnknek érettségije van, ő 8 nyelven beszél, én 6-on, szóval olyan komoly dolgok nincsenek, ami miatt tényleg irigyelnem kéne, nem vagyok sokkal rosszabb.
Ők magas életszínvonalon élnek, megteheti, hogy csak tanuljon, meg a hobbijának éljen.
Én egész életemben szegény voltam, de nem zavar, mert most, hogy elkezdtem dolgozni sem tudok mire költeni, nincsenek magas anyagi igényeim.
Miért lehetnek ellenérzéseim iránta, és hogy tudnám megszüntetni?
21L
Már 21 vagyok, és csak egy érettségim van. Ez a baj.
Amugy dolgozom, csak nagyon szegény családból jövök, és a nulláról kezdek mindent.
sztem ezekkel már azért jól lehet boldogulni.van ismerosom, aki ugy ment ki Angliaba , hogy csak makogta az angolt.ott megtanult, ma már nagyon jól él, pedig neki csak érettségije van, és utazgat a nagyvilágba.kulfold nálad nem johet szoba?
a másik meg, nem értem , hogy miért is lennél irigy.olyan nagy dolgokat nem írtal, foleg mert, te is buszke lehetsz erre-arra.most az, hogy tobb nyelvet beszel? vagy, mert tetszik a neve? komolyan nem értem.
Németországban élek, itt dolgozom és tanulok, szóval külföld már pipa.
Amugy igen, ezek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!