Egy 17 éves fiú vagyok és önbizalom hiánnyal küzködök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Általános óta nagyon szeretnék énekelni tanulni, de életemben nem mondtam el még senkinek, csak egy lánynak. Ebbe a lányba is beleszerettem már 3 éve, de csak egy évvel ezelőtt volt merszem bevallani neki. Már csak barátok vagyunk, ami miatt több, mint fél évig depresszióba estem. Azóta már összeszedtem magam, viszont a mai napig nem merek itthon mégcsak dúdolni sem, attól félve, hogy majd valaki kinevet, mert sosem vagyok itthon egyedül. Valami szörnyű érzés, hogy nem merek nekiállni és énekelni a saját szobámban sem, pedig mondták már, hogy jó a hangom de nem vagyok képes elhinni. Hatalmas erővétellel egyszer mertem énekelni annak a bizonyos lányak, de azt is csak úgy, hogy addig mögém állt és utána öszintén, mosolyogva mondta, hogy nagyon jó volt és egy darabig bíztatott is, hogy tanuljak énekelni. Csak aztán jött az a probléma ami mindig meglátogat, hogy szegények vagyunk és nem engedhetek meg magamnak egy énektanárt. Így az egész csak egy álom maradt számomra. Mit tehetek ez az önbizalom hiány ellen, mielőtt még "sírba visz"? (Nem csak ezen a téren jelenik meg)2015. márc. 14. 21:17
1/2 anonim válasza:
Először is,minden embernek vannak félelmei és problémái
Az hogy más mit mond,vagy gondol az ne érdekeĺjen,ne nekik próbálj megfelelni hanem magadnak,énekelj amikor csak kedved van,és ha van tehetséged azt fejleszd és használd ki,tanulj mellette vmilyen hangszeren,neten van egy csomó lecke,és csak énekeld szt amihez kedved van,attól is sokat fejlődsz
én is szoktam énekelnimha olyan kedvem van pedig egyáltalán nem took sajnos pedig jo lenne:( a lényeg,hogy csináld szt amit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!